| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kocayusuf | | | |
| ben aslinda eksik yazmisim,o koyun meselesinde..yani her koyun kendi bacagindan asilir yanlis...
yani söyle,eger sen benim hatami görünce uyarmicakmisin yada yardim etmicekmisin,yoksa ya bosver gemisini kurtaran kaptan misali,yolcular naparsa yapsin...
burda yada normal yasantimizda neler önümüze cikiyor...
kardes olsun aileler olsun yardima muhtac,teselliye muhtac,dertler SIKINTILAR almis basini gidior..hangi birimiz yardima kosmuyoruz.....
ben bunu ictenlikle söylüyorum,ben bir öncesindeki durumumla..
simdiki durumum cok farkli...
burda önce rabbimizin sayesinde ve sizlerde vesilesiniz,inan bana cok faydasini gördüm....
ben anlatmak istemiyorum ama ben bir sene icinde okadar seyler yasadimki daha dogrusu yasattilar...
sonunda deliye döndüm ve hastalandim...
allahima sükürler olsunki,burdaki arkadaslarin destek yazilariyla..ve önemlisi Dualariyla..
beni aslima dönmege vesile oldu oldunuz..(evvel allah)..
ögrenmenin yasi yoktur,ben burda cok sey ögrendim....ve allahima sükürler olsun sizler gibi abiler bacilar ve kardesler tanidim....
oyüzden bence o her koyun kendi bacagindan asilir yanlis diye düsünüyorum...
günahlarimizin bagislanmasi ve müslümanlarin huzur ve mutlu olmalari ümüdigle rabbim dualarimizi kabul etsin...AMIN | |
| | |
he...
sen baska bir sey demek istemissin...
haklisin tabiiki kardeslerimizin hatasini söyleyecegiz... ama tatli bir dille insaALLAH... umarim ben dozunu kacirmiyorumdur...
benimde demek istedigim, kim ne yasarsa bir zamanlar yaptiklarindan yasar... ne ekersen onu bicersin misali... hani bir takim insanlar var, desende sen kimsin deyip bildigini okuyanlar...
ögrenmenin yasi yoktur...
ve insaoglu her an degisim yasiyor olabilir...
sendende rab razi olsun... yazdiklarinla düsünmeye tesvik ettin.
dualarina amin diyorum...
hayirli kilinip kabul olsunlar insaALLAH....
ve kimse üzülmesin!...
herseyde bir hayir vardir diyorum yine...
belki dilimde tüy bitecek söyleye söyleye, ellerim agriyacak yaza yaza ama gercekten herseyde bir hayir vardir ve biz cogu zaman göremiyoruz. görenlerden oluruz insaALLAH!....
simdi daha iyi olmana sevindim!...