Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.04.2006, 12:15
M. Ali Saral

M. Ali Saral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 11
92 Teşekkür 47 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kılıçustası
DF yönetimi olarak üyelerden bir şeyler "rica" edebilirsiniz...

ama kendi düşüncelerinizi "mutlak doğru" gibi sunmanız bizden istediğiniz anlayışın sizde ne kadar mevcut olduğunun aleni bir göstergesidir ...

bu hatayı "farkında olmadan" yapmış olman mazur görülebilir, eğer farkı farkedebilirsen...

bazı cemaatler hakkında "kendi fikirlerini" yazmışsın...

benim şahsen bazı cemaatlar hakkındaki fikrim seninle aynı değil...

zaten meseleler senin bahsettiğin kadar açık ve basit olsa bu kadar tartışmalar olmaz...

anlayış isteğine katılıyorum fakat bu isteği dayandırdığın bilgilerini ve mantık süzgecini reddediyorum...

hidayetle...
Burada her cemat doğrudadır ya da cemaatların her yaptığı doğrudur demiyoruz. Ancak en büyük kusur cemaatlar arasında bir şuranın olmayışıdır. Eğer böyle bir şura olsaydı kim nerede yanlış yapıyor ilan edilirdi. Kendimizi şura yerine koyup bitmez münazaralarla zaman harcayacağına Müslümanlara fayda verecek meseleler üzerine konuşalım.

Ayrıca hiç bir yerde söylediklerimiz haşa mutlak doğrudur demedik. Fakat bu forumu yönetme gibi bir meşguliyetimiz varsa cemaatlar arası sürtüşmelere müsaade etmeyeceğimizi bildirmek istedik.

Hepsi bu.

Konu M. Ali Saral tarafından (25.04.2006 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir..
M. Ali Saral isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla