Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.04.2006, 11:13
nurullah_ezziyauddin

nurullah_ezziyauddin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
2 Teşekkür 2 Mesaja aldı
iSLAMİ BURJUVAZİ

Helvadan put yapardı müşrikler acıkınca yerdi.Bu hz.Ömerin bile gülümsediği bir hakikattı.Kendi tanrısını!!! yiyenler.
Batıl sistemler böyledir.Kendi yapar kendi tapar acıkınca yer.
Şimdi dini hassasiyetleri olan partiler işbaşına gelince ki en fazla ülke yönetiminde söz hakları % 25 dir, medya aracılığyla bunlardan burjuva kesimi çıkarmaya çalışıyor.Gelsin tesettür defileleri.İslami sosyete kavramı…

Bana hep bu ülkenin Kızılderilileri yerlileri olan Müslümanların bu tür etkinliklere katılması
Şunu çağrıştırır.Brezilyada bir gurup köle efendilerinin gözü önünde eğleniyorlar.efendileri kıs kıs bıyık altından gülüyor…Bırak eğlensinler..

İslami hayatın adeta sekülerleşmesi laikleşmesi…hayata yansımayan namaz anlayışı..
YALNIZ SANA İBADET EDER YALNIZ SENDEN MEDED BEKLERİZ (fatiha 4 )DİYE GÜNDE ASGARİ KIRK DEFA Allahına yalvaran kullar Rabbim ben onu namazda diyorum yalan söylüyorum derecesine seküler üretmeden tüketen domuz toplumu –homo economicus-tüketim toplumu düşüncesinde eriyor.

Sonra daha önce mimlendikleri için işleri bitince atılıyorlar helva gibi yiyorlar.
Halbuki medyanın gazına gelerek burjuva olmuşlardı.Ama hayat tarzları dünyevi…
Ve atıldıkları zaman kenara yalaklıkları yaranma istekleri ve imani zaafları kendilerine kar!!
Kalıyor.
Al medya,al yazarlar al znginleriyle politikacısıyla-siyasetçisi değil-yunan türü günlük esintilere göre yalanla iş yürütenlerin kavramı politikayla..
Kimi küffara yalaklık adına dinden taviz verir de verir.A. h. örneğinde olduğu gibi..
Bilmez ki kendine tüketim toplumun verdikleri geçicidir.

Bu kesimsin müslümana bakış açısı başörtülü kadına dizilerde temizlikçi rolü verecek kadar aşikardır.

Bir dizideki bir konuşma
Bir defile hanımlar kendi kıyafetlerini giyer.
Birkaç tanesi iş kıyafeti giyer temizlikçi kadın kıyafeti
B. L. isimli hanım dalga geçmek için
-YAZMANIZ-YANİ TÜRBAN- NERDE DER..?
Bu oyuna gelene yazık…

O sebebten istiyoruz Müslümanlar kendi fikriyatını geliştirsin.
Yaşasın….
DAĞDA İBADET EDEN BİR MÜSLÜMAN;DAHA TEHARET OLMAYI BİLMEYEN İÇKİ KOKAN EVİNE AYAKKABIYLA GİREN AİLE HAYATI OLMAYAN CLUBLERDE BARLARDA ÖMÜR TÜKETEN SOSYETİN HEPSİNDEN DAHA MEDENİDİR.
KENDİNİ BİL MÜSLÜMAN KULA KUL OLMA…
Münafıkların, senden görünenlerin oyununa gelme.gazına gelme.onlar batınen insan değil..
Onlar seni yozlaştırarak yiyorlar…Onları büyük görme.
Oldum olası gülerim

O selülitten orası burası sarkmış parfüm kokusundan 5 metre yanına yaklaşamayacağın sabah makyaj yapmadan maymuna benzeyen şişko daha konuşmayı bilmeyen hanımın;

tesettürlü birkaç dil bilen tıp iktisad bitirmiş nur yüzlü zeki tesettürlü hanıma alaycı alaycı bakması ne komiktir. O yüzden kendinizi engellemeyin okuyun diyoruz-ezin diyoruz bilginiz görgünüz diplomanız herşeyinizle- çünkü ağrıma gidiyor bu aşağılama.tesettürlü bir doktor,bir şirket müdürü,bir prof.-burjuvajinin oyuncağı olmadan sosyetye karışmadan- benim yüzümü en çok güldürecek islamın bu ülkede zaferi kabul edebileceğim bir mübarek şahsiyyettir.
ÇÜNKÜ ONUN BAŞÖRTÜSÜ İSLAMIN SANCAĞINDAKİ BAYRAK OLACAK KADAR KUDSİDİR..

Duruşumuz yok.
Arafatta vakfe namazda kıyam niçin yapılır -bazılarımız hariç-bilenimiz yok…

Konu nurullah_ezziyauddin tarafından (28.04.2006 Saat 12:27 ) değiştirilmiştir..
nurullah_ezziyauddin isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla