| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sivaslikiz | | | |
| grunburg kardes tsk ederim oda hakli oyle yazmakta ama sen sanirsam biraz beni anliyosun cok saol bana akil ver ne yapabilim ben artik iyi seyler dusunemiyorum
ablacigim benim hayatim okadar karisik ki bende bisey anlamiyorum evet duyanlar icin cooooooooook komik bisey olarak gelebilir ama benim icin cok aci veren bi olay kisacasi gormedigim bi oglana asik oldum bi araci sayesinde bizim aramizi yapanneyi dogru neyi yanlis soyledigini bilmedigim icin onu ariyorum ve gercekleri ogrenmeye calisiyorum ama insallah bulacam Allah in izniyle | |
| | |
Öncelikle estağfirullah kimseye akıl verecek akılda değilim ben...
Belki birkaç küçük tavsiye....
İstersen önce biraz sakinleş, aklen, hayalen, sonra zaten duygularının orantılı hafiflediğini hissedersin... Konsantrasyonunu lüzumlu bir şeye odakla, kitap oku, okula gidiyorsan derslerine çalış, yalnız ve sana onu hatırlatacak müzikle başbaşa kalmamaya çalış. Okuyabiliyorsan Kuran oku, spor yap vs....
Ama o aracılara artık takılma, uzaklaş onunla alakalı her şeyden. Bunlar boşa ümit verir insana ve madem evli artık o kişi sakın hakkında doğruyu yanlışı araştırma. İnan sana hiç karı olmayacak...
Bak sivaslıkız yaşadkların acı ama şuna kesin inan dünyaya gönderilmiş her nefis mutlaka zorluklarla sınanır bu veya benzeri şeylerle..
Sabret biraz bakalım, sabır o kadar da zor değil.