|
İnşaallah n_z, Allah'ın rızasını gözetmek demek sadece dilde bir kuru laf değil,
O'nun dinine yardımdır, bu ise an ala şandır... Mücadele ededururken nefsi çok hesap edemeyiz ama bu mücadeleden öte benim için cihattır. Ben savaş meydanımı bulmuşum, kılıcım kınında durmaz artık..........
Dekanlık mülakatını iğrenç sorularına rağmen geçtik rektörlük mülakatına çağırdılar, biliyorlar kapalı olduğumu. Sorular;
1- Genetik istiyorsun madem soralım; Bir çift geldi sana dedi, ben mavi gözlü sarışın çocuk istiyorum. Bunun ahlaki ve dini boyutunu nasıl değerledirirsin?
Dedim bilimteknikten takip ediyorum, bu şu an dünyanın tartıştığı mesele. Tıp etiğinden ziyade din ahlakı üzerinde duruyorlar.....dedim geçtim.
2- Mezun olduktan sonra birçok bayan arkadaşımız ben erkek hasta muayene etmem diyor. Sen ne diyorsun?
Evet maalesef oluyor. Ama bizim dinimiz buna müsaade buyurmuş. Gerek genetikte gerekse diğer araştırmalarda bize yol açan zaten bu din. Dinimiz bize okumayı teşvik ediyor, iş aslından saptırıldıysa suç dinimin değil...
ve dahası......midem bulanmıştı, belki içimden yazık bunlara diyordum ama başım dik girdim odaya başım dik çıktım.
Dekan gördüğünde hala sorar neden gitmedin almanyaya... Hakettiğim yer orası değildi çünkü diyorum. Würtzburg beklerken son anda Jena yaptılar, ben de dedim gitmiyorum. Aylarca boşluğu doldurmak için adam yetiştirdiler........ Onlar kaybeder.........
Ve tüm İslam alemi için; ONLAR ARTIK HEP KAYBEDECEKLER......
|