Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.04.2006, 10:58
refah

refah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
68 Teşekkür 44 Mesaja aldı
AKP'yi eleştirmek insafsızlık mı?

AKP'yi eleştirmek insafsızlık mı?

Geçen günlerde aynı imam hatip mezunu olduğumuzu söyleyen bir arkadaşımdan e-posta aldım. Hayli duygusal bir ortamda yazılmış olduğu belli mailde sevgili dostum bana, imam hatip mezunu bir başbakanı eleştirmemizin yanlış olduğunu belirtip, insafa gelmemiz gerektiği konusunu salık veriyordu.

İnsafa mı gelmeliydik; yoksa…

Düşününce neler geliyor insanın aklına…

· İmam Hatipli Başbakan zamanında imam hatip lisesi binası cezaevi oluyor,

· Başörtüsü ve imam hatipler konusunda ne gibi bir çaba harcadı hükümet. Üç yıl diye söz verildi ama başbakan çıktı “ben bedel ödemeye hazır değilim” dedi.

· İmam Hatipli Başbakan zamanında imamların köy kahvelerinde siyaset konuşmasına yasak getirildi. 20 bin camiye hala imam atanmadı. Camiler bakıma muhtaçken kiliselerin onarımı için ödenek ayrıldı.

· İmam Hatipli Başbakan zamanında evinde komşusunun çocuklarına Kuran-ı Kerim öğretmek isteyen insanların önüne yasa engeli konuldu.

· İmam Hatipli Başbakan zinayı suç olmaktan çıkardı.

· İmam Hatipli Başbakan aynı zamanda BOP ( Büyük Ortadoğu Projesi ) eş başkanı. BOP ne peki, Condolizza Rice ne dedi? BOP ile 22 ülkenin sınırları değişecek bunu içinde Türkiye de var demedi mi? BOP ile amaç İsrail’i Mezopotamya’ya kadar büyütmek.

· İmam Hatipli Başbakan zamanında AKP’li belediye İncil’den ayetleri çocuklara dağıttı.

· İmam Hatipli Başbakan zamanında üç tane Fatih kadar yer yabacılara satıldı ve maliye bakanı da çıktı; “Babalar gibi satarım” dedi. Yani vatan toprağı Siyonist’e Rum’a satıldı hala da satılıyor.

· İmam Hatipli Başbakan “Faiz dünyanın gerçeğidir, İslam ortak pazarı olmaz.” dedi. Nisan 2003’ te The Washington Post’ta yazdığı makalesinde “Amerikalı cesur ve genç kadın ve erkeklerin evlerine sağ salim dönmeleri için dua ediyorum” dedi.

· İmam Hatipli Başbakan’ın milletvekili ve meclis başkanı Bülent Arınç masonlardan ödül alırken “Siz veren elsiniz; veren el alan elden üstündür. Allah sayılarınızı artırsın” dedi. Ama biz âmin diyemedik.

· İmam Hatipli Başbakan ABD Siyonist lobisinden üstün cesaret nişanını iki yıl artarda aldı.

· İmam Hatipli Başbakan A.B.D tezkeresini çıkarmak için uğraştı lakin başarılı olamayınca işi bakanlar kurulu kararıyla halletti. Mersin limanı, sınır kapısı ve hava sahası işgal güçlerine açıldı. Savunma Bakanı’nın ifadesi ile 4950 sorti ile türk havasını kullanarak ırak bombalandı ve 100 bin müslüman kardeşimiz şehit oldu. Yetim, öksüz ve sakatlar da cabası…

· İmam Hatipli Başbakan yahudi soykırım ve lanet ateşini yaktı. Şaron’un elini sıktı ama Hamas yetkililerini kargo kapısından, görüşmeden gönderdi.

· İmam Hatipli Başbakanın hükümeti 230 milyar Dolar ile aldığı toplam borcu 362 milyar Dolar’a sadece üç yılda çıkardı. İthalat ihracat açığı 50 milyar Dolar’ı buldu ki bu Cumhuriyet rekorudur.

· İmam Hatipli Başbakan Kıbrıs konusunda Annan planını kabul etti ki mezkur plana göre Türkiye Kıbrıs’ta hak talep edemeyecek. Kıbrıs gitti.

· İmam Hatipli Başbakan’ın dışişleri bakanı “A.B.D ile müttefik olmak zorundayız zira İslam Medeniyeti batı karşısında mağlup olmuştur” dedi. Ama ayet-i kerimeleri ve Allah’ın vaadini unuttu.

· İmam Hatipli Başbakan’ın eski dışişleri bakanı “Tezkere çıkmazsa daha fazla A.B.D askeri şehit olur ve biz bu sorumluluğu alamayız” dedi.

· Abdullah Gül eşinin başörtüsü konusundaki şikâyet dilekçesini A.İ.H.M’ den geri çekti.

· İmam Hatipli Başbakan zamanında işsiz insan sayısında 2 milyon artış yaşandı. Döviz düşük tutuldu ve yabancı sermaye yılda yüzde 25 ile ülkeyi sömürür hale geldi. İthalat patladı, yerli müteşebbis batma noktasına geldi.

Bütün bunlardan sonra insafa davet edilmesi gerekenin ben ve Saadet Partililer olmadığına karar verdim. İnsaf zalimin yanında yer alana, mağlubiyet psikolojisi ile hareket edip geçmişinden ders almayana gereklidir.

Muhammed YanmazFatih İlçe Başkan YardımcısıTanıtma Başkanı