Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.05.2006, 15:35
sivaslikiz
formun en sivaslisi;)

sivaslikiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konulara Teşekkür etti: 8
0 Teşekkür aldı 0 Mesajlar için

Alıntı:
yigal´isimli üyeden Alıntı
kardeşimin biri güzel söylemiş.nfk için.

ama gel görki insanız işte.sendelediğimiz zamanlar,duyguların ağır bastığı anlar oluyor.iş harama sarkmadığı sürece,"çabamız bu zaten"tesellimiz bu oluyor..
gerçekten zordur seven ve ayrılmak zorunda kalanlar için.yaşamayan yorum yapmasın arkadaşlar.

müslüman insan allah rızası için sever önce,sonrasında iş islami yaşantılara bakar.bunlar oluştu ve sonrasında soru!! oluşuyor sa;elbette bu işlere islami çerçevede başlıyorsak yine islami çerçevede sonlardırmak lazım.

""hayatımda bir kere sevdim,ikincisi mümkün değil.öyle ki,hala unutamadım ve unutmayacağım.çünki-seni seviyorum-demişim bir kere.ah bir an için neler geriye dönebilmek vermezdim.BEN HAYATIMDA BİR KERE SEVDİM GERİSİ YALAN.SENİ SEVDİM "D...U"BİR SENİ "..ama gel görki cüzi irade,mutlak iradeye teslimiyet gerektirir.insan bazı yerde nokta koymasını bilmeli.ve cesur olamalı yeterince.gelecekte çekilecek acılar adına artık elveda.sana allah tan mutlu bir yaşam dilesem bunu sadece dilimle söylemiş olurdum.ama kalpten asla!!benim siyah beyazdan olan yaşantımı beğenmemiştin.hep maviyi aradın belkide,öyle söylerdin.ama bu hayatta mavi hayat yok"sevdiğim" yok!.. be vefasız ne olurdu sanki benim siyah beyaz dünyamda kalsan?halbuki mavi dünya nın sadece haramdan olduğunu,seni yiyip bitireceğini,acılardan siyah beyazları arayacağını kaç kez söyledim.ama sena anlatamadım.**** benim günahımSIN sen BE!!.SIRF SENİ islami bir yaşantıya döndüre bilmek için bazen günahlara daldığımı hatırlıyorum da ,"allah cc affetsin"..
"SANA verdiğim söz hala aklımda.sen evlenmeden ben evlenmiyorum.seni bekliyorum hala bir UMUT.sakat ol,dul ol,20 sene sonra olsa da yine gel.ben seni hep beklerim,UNUTMAM SEVDİĞİM UNUTMAM."....

_müslüman için aşk kelimesi kesinlikle sadece allah ce peygamber için var olmakıdır.karşı cins için değil!_
unutamazsin ama hic degilse baskalarini sevmeye calis belki sevebilirsindene bi
sivaslikiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla