Konu
:
Anne
Tekil Mesaj gösterimi
#
1
12.05.2006, 20:02
Fatihsultan
Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
Teşekkür etti: 0
26 Teşekkür 10 Mesaja aldı
Anne
ANNE
Daha dünyada ne ismim ne de cismim vardı.dua dua çağırdın beni.Sonra dünyaya geldim.Minicik ellerimle tutunamazdım hayata.Hayat kayıp gidiverirdi avuçlarımdan.Sevginle tuttun ellerimden.Senden daha çok nini dinlemek için uyumak istemezdim.o yüzden huysuz bir bebek zannettiler beni.Gerçeği bir tek sen bildin.Bir şeyden korduğum zaman senin arkana saklanırdım.Şimdi büyüdüm korkularımda benimle büyüdü. Ama hala bir yanım çocuk anne.Korkduğum zaman hala arkana saklanıyorum.
Eğer tanımasaydım seni sevgi nedir bilmeyecektim.Adını andığım zaman içimi sevinç kaplamayacaktı.Bir tebessüm konuk olmayacaktı dudaklarıma.Adımı senin ağzından duymasaydım adım bu kadar sıcak gelmeyecekti bana.
Şimdi anneler günü anne.Rabbim sana rahmetinden bir parça olarak annelik duygusunu vermiş.Rahmet ki uğruna herşeyi yarattığı peygamberimizi temsil eder.Cenneti bile ayaklarının altına halı diye sermiş.Rahmet hazinesinden şevkat denizi her an içinde çağlamakta anneciğim.Sana sevgimden gayri verecek birşeyim yok annem.Anneler günün kutlu olsun.
ALINTIDIR
07:41
) değiştirilmiştir..
Fatihsultan
Açık Profil bilgileri
Fatihsultan´nin Web Sitesini ziyaret edin
Fatihsultan - Daha fazla Mesajını bul