Konu: devlet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.03.2003, 19:32
Alperen

Alperen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 20
30 Teşekkür 20 Mesaja aldı
Exclamation

Alıntı:
Original geschrieben von µmmed
Merhaba Yoksul

Benim görüsüm kurulmali.Lakin kimlerin O devleti kurduguda önemli oldugunu düsünmekteyim.

Şayet orasi bir gün Filistin ile israil gibi olursa elbette karsiyim buna.
Yapma etme tutma güzel kardesim.. Böyle bir devletin Ülkemiz icin ne demek oldugunu en az senin de benim kadar bildigini düsünüyorum.. Ve o devleti kimlerin kurmak istediginide cok iyi bilmen gerekir diye düsünüyorum.. Ve oranin Filistin ve israil meselesinden farkli olmiyacagini bilmek icinde müneccim olmaya gerek yok diye düsünüyorum.. Mezopotamya bölgesinde kurulmak istenen ARZ-I MEVHUD yani sözde vaad edilmis topraklarda BEN-I ISRAIL (Büyük Israil) icin basamak basamak isleyen bir planin parcasi oldugunu bilmek icinde Müneccim olmaya gerek yok.. Ülkeleri ufaltip ufaltip kafalarina vurup alacaklarini bilmeye de gerek yok.. Yani basimizdaki kurulmus bir Kürt Devletinin bizdeki bas belasi PKK´yi ne kadar cesaretlendirip atesliyecegini bilmek icinde medyum olmaya gerek yok.. Böyle bir devletin akibetinde, Tüm Dünya kamuoyunda PKK´nin sözde özgürlük mücadelesi ne kadar deger kazanacagini bilmek icin de medyum olmaya gerek yok.. Kanimizin son damlasina kadar böyle bir seyin karsisinda durmak icin ben sahsen savasmaya hazirim.. Cok uzun ve certefelli bir konu, acele gitmem lazim..

Selam ve dua ile...