Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.05.2006, 12:12
nurullah_ezziyauddin

nurullah_ezziyauddin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
3 Teşekkür 3 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız gazibaba
Takiyye yapmıyorlar;
Oldukları gibi görünüyorlar.
Yapılan icraatlara bir bakıldığında zikzak göremezsiniz.
Irak işgalinde ABD'nin yanında hareket edilmese (stratejik ortak) Tayyib beyin ABD askerleri için dua temennisinde bulunması, tezkerenin geçmesi için milletvekillerine psikolojik baskı yapması, Türk halkına tezkerenin geçmesinin faydalı olacağına inandırmak için toplum mühendislerinin yaptığı çalışmalar!
Bunun neticesinde ABD'de ADL tarafından verilen "üstün cesaret ödülü"
Vatan toprağının rahatlıkla satılması için:
Doğrudan yabancı yatırımlar kanunun'nun çıkarılması (05 06 2003)
Köylerden yabancılara toprak satışına izin veren kanunun çıkarılması (03 07 2003)
ve Yabancılara gayri menkul satışına izin veren yasa'nın çıkarılması
Caminin yanında kilise ve havranın açılması ve bunu bizzat Tayyib beyin yapması
sayesinde 36 bin den fazla kilise evinin açılması ve yasallaşması iimar yasasındaki yapılan değişiklikle cami ibaresinin kaldırılarak ibadethane, yazılması,
İlköğretim 6 Sınıf Din kültürü ve ahlak dersi kitaplarında Mooncu Yaşar Nuri Öztürkün makelelerinin yayınlanması ve Veda hutbesinde "Ben size iki emanet bırakıyorum bunlara sarıldıkça sapıtmazsınız bunlar Allah'ın kitabı Kur'an-ı Kerim ve Benim Sünnetimdir" ibaresinin -"Allah'ın kitabı Kur'ana sımsıkı sarılırsanız sapıtmazsınız" kesintisiyle İslamın yaşanan tarzı Sünnetin ortadan kaldırılma faaliyetine destek verilmesi vs...
Diyanet İşleri Başkanlığının yazdırdığı Kur'an-ı Kerim tefsirinde incilden ve tevrattan alıntılar yapılması, Mason Abduh ve Reşit Rızanın ortak çalışması olan Menan tefsirini refarans olarak gösterilmesi vs...

Nereyi tutarsanız elinizde kalıyor...
Tayyib beyin fikrinden hala terettüt etmeyenler samimiyetine güvenenlere Peygamberimiz sav."Mümin'in ferasetinden sakınınız çünkü o Allah'ın nuruyla nazar eder" Kudsi hadisini hatırlatırım. Bu bakışa mazhar olmak için feraset ehliyle beraber olmak gerek...
Birde öyle bakmaya çalışın...
Azizim fıtratım öyle iktiza ediyor ki delikanlı bir komünist che guavare veya Deniz Gezmiş yeri geldiğinde adi ve yalaka müslümandan daha hoşuma gidiyor fiili itibarıyla.
Sabrediyoruz tahammül ediyoruz.Bu imanca müslüman kelime ve ef'alce(söyledikleri söz ve ve icraatleri itibarıyla)ecnebi olan bu adilerden...
Fakat ne yapalım...
Gıybet günahına girmemek için tahammül diyoruz tahammül ediyoruz.Yoksa Ne fethullah'a ne bu diyalogculara ne bu hükümete sabretmek mümkün değil..bu partici ve cemaatçi aklı evvel kitle Çoğu zaman ikna olmadıkları için konuyu nefsani mülahazalarla ele almamak adına kesiyorum.
faydasız alanda görüş beyan etmek istemiyorum...

siz de Görmüşsünüzdür karşı cenahtan tartıştığımız çok kişi köşeye sıkıştığında bırakmışımdır.Araya ya nefsim girer bırakırım..ya nefsim girmesin diye...
şu nefs engeli olmasa neler yazarım....değil mi...?

Yoksa ayinesi iştir kişinin..Bu partililer ve bu sözlerin sahibi adına diyeceğim ...eğer doğruysa ;
çarkının devamı için köpekleşmek müslüman sanatı değildir..
Aslan gibi ölmek müslüman sanatıdır............
yazmakla veya yazmamakla ne faidemiz ne engelimiz ne zararımız olmuyor.hüsn-ü zan edip gıybetten uzak durmaya çalışıyoruz...Önemli olan sonuçtur diyoruz.Sonuca götürmeyen şeyleri yazmaktan uzak duruyoruz.yoksa doğruları-doğru bildiklerimi-her zaman, her ortamda yazsam pek az kişi sabreder....

baqi selam
nurullah_ezziyauddin isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla