her sok ...anliktir...sok ani gectikten sonra..geriye kalan tecrübe ve ibrettir..
nelere sok olmadimki

soklar bitmek bilmiyor elhamdülillah diyeyim yinede...
araba kazasindan sonra hurda olan arabayi görünce sok oldum...
cocugunuz karninizda ölüyor su an dediklerinde sok gecirdim..
ha bide tam anlamda sok gecirdim..bi verilen serumun icindeki ilac alerji yapmis...anaphylaktischer schock mit herz-kreislaufstillstand...

üc gün sonra acilde gözlerimi acmis oldum..
oglumu ilk gördügümde sok gecirmistim...kizimin 1960 gr indan sonra ..oglumun 3.960 gr i beni soka sokmustu
dügünümün benim dügünüm oldugunu farkettigim an bi sok gecirdim
bir ölü kusun kanatlari altinda evlatlarinin yattigini ve onlarin da öldügünü gördügümde sok gecirmistim...
gecen gün yolda bir fare ezilmis ve fare hamileymis..karnindan yavrulari firlamis ve ölmüs...daha tügsüz sirf etten ibaret olan "cesetleri" görünce ..bi sok gecirdim...
o free-sms olayina bende bi kez kandim..
gh bitti..ve bir arkadasa cevap verme geregi duydum...gicik oldum..bir sayfaya girdim...nr yi verdim...baktimki sürekli bana mesaj geliyor "gh ninizi doldurun para cekcez"

o karti öylelikle iptal etmis olduk..sükür ki vertrags-tel degildi..
kizim 1nci siniftayken müdürü beni cagirdi sikayet icin...sok gecirdim.."erken basladin..anneni de gectin " dedim ...
aynen birinci sinifta dersten kacip gelmis.."keine lust mehr gehabt mama" demezmi..bi sok da orada...
gecen yil az kalsin esimi kaybediyordum...cok büyük bir sok oldu...
on yil önce kayinbabam üc hafta komada yatti...ölümüne hazirlikli olun dediler...gece gündüz o acil kapilarinda beklemek ...büyük bir sok etkisi yapti...ve nihayet uyandiginda..bir yillik ömür "bicmislerdi" doktorlar...
on yil oldu yasiyor sükür...
kaynanam gözlerimin önünde seker komasina düsünce...büyük sok oldu...
birgün telefon caldi ve bir ses bana "su bu hastaneden ariyoruz..kardesiniz agir motor kazasi gecirdi" dedi pat diye..bende pat oldum o an..
kizimi ilk ve tek kez narkoslu görünce...o an pat küt bende bayildim
(ve ilginc olan...ondan önce..."ben doktor yardimcisiyim ..aliskinim bu görüntüye...bende girim...bisey olmaz " diye hava atisim yokmuydu

)...
oglum bir aile pikniginde gözümün önünde birden firlayip kamyonlarin gectigi yogun bir trafige atladigini gördügüm an ..büyük bir sok yasadim...henüz birbucuk iki yaslarindaydi...
kizim birgün yaklasIk 20 kisilik bir ortamdan kayboldugunda..
saatlerce onu aradigimizda...hatta polisler köpekleriyle arama devrine girdiginde...cok büyük bir sok yasadim...
candostumun cesedini morgda görmek büyük bir sok oldu..
iyi bir dostumun 2 bucuk yasindaki kizini kefen icinde görmek büyük bir sok oldu..
komsumun cocugunu iki kez havale halinde kucagima birakmasi benim icin büyük bir sok oldu...
cocukken kooooooooooooocaman bir ***** beni kovaladi...sok sok sok...
üf...anlattikca aklima bir sok daha geliyor..ben en iyisi noktalim yoksa anilar sokuna gircem...