| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Alperen | | | |
| Eskiden DF icin islami forum sifatini kullanirdik. Bir zaman sonra islami forum ibaresi kalkti,bazi yöneticiler tarafindan "burasi islami bir forum degildir" denildigi oldu. Bu siralar forumun yönetim acisindan ne gibi bir durusu söz konusu bilemiyorum ama, sahsi düsüncem olarak buradaki yönetici ve üye arkadaslarin cogunun tasavvuf, yada bir sekilde bir cemaat ehli ve islami duyarliliga sahip insanlar oldugunu biliyorum. Buralarda yazip-cizerken, özellikle seriat ve islam üzere olan konularda mangalda kül birakmadigimiz, kilicimizin her iki tarafi ile kesip ucurdugumuz cok olmustur, halende olmaktadir. Ama iste bir gün birileri cikip, bu sanal ortamdaki konusmalari pek güzel bir bicimde reelde müslümanlarin aleyhine cevirebilecek malzeme haline getirebiliyor.
Bu haberin tüm yönetici ve üye arkadaslarin kulagina küpe olmasini istirham edicem.. ister ahkam kesmek olsun, isterse hakikat, "nasil olsa sanal ortam" diye pervasizca asip kesmenin, sanal mücahidlik yapmanin alemi yok.. Zaten yillardir yapilan bu seylerin bir getiriside yok. Yazdiklarimiz ile sadece sahsimizi hukuken zor duruma sokmanin yani sira, daha da kötü olani, bu bizlerin yazdiklari tüm müslümanlari zor duruma sokacak aleyhte bir propaganda malzemesine dönüsebilir..
Dua ile.. http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=158883 | |
| | |
Bu mesaj Forum hakkında bakış açısından değişebilir.Her bireyselin kendisine göre.Mesela benim DF de kullandığım ibare DF bir Forumdur müslümanlar çoğunluktadır.Bu ibare bir takım insanlara göre Forumu bir yere yamamaya yetebilir, yinede bu herkesin kendine kalmış bir durumdur.
Örneğin atılan bir insan ne der?
Hakkımı yediler adaletsiz bir forum yani insanların bakış açısına bakıyor genelde.
Kişilerin mesajına gelince,Bu konuda DF in mesaj kuralları
burada mevcuttur.
Velevki tüm bunlara rağmen DF de böyle bir mesajın veya konunun gerçekleşmesi sonucunda bizlere haber edilir veya görürsek buna asla izin vermeyeceğimizi herkes biliyor.
Hatta DF de Atatürk ile ilgi bir konuyu takip ettiğimi veya bir çok arkdaşımızın takip ettiğini yazabilirim.Yalnız ani bir müdahale ile insanların mesaj yazma özgürlüklerini kısıtlamak mutlaka yanlış olur.
DF de Usama Muhammed bin Ladin i terror olarak görenlerde var aynı zamanda kahraman ve mücahid olarakda görenler var.Sonuçta bu yine kişilerin kendisine kalmış bir düşüncedir.
Bundan ilerisi Anketlerin açılması veya birilerinin asılıp kesilmesi doğru bir konu değildir, şahsen bende doğru bulmuyorum.Tabii var ise bu haberin aslı.!
Aynı zamanda Chatlerin ve Forumların bilhassa Müslümanların çoğunlukta bulunduğu siteler kontrol altında tutulmaktadır.Bu yeni bir konu değildir.
Site sahiplerinin ve Chat sahiplerinin bunuda tespit etme imkanları mevcuttur.
Her iki tarafında elinde teknik bilgi vardır ve bunlar kullanılmaktadır.
Bilhassa Forum açıpda mesajlarını gizleyenlere DF de yer verilmemektedir.
DF in Siyaset ve Dini bölümü her ırkdan ve her dilden insana açıktır.
Her zaman DF e gelip bakabilir ve okuyabilir.
Bu durumda Forumun Laik veya Şeriat forumu veya Herhangi gibi bir partiye ve belirli bir cemaat e üye olması o kadar önemli değildir.
Internette öyle Forumlar varki işte Muhammedin robot resmi diyerek,
Müslümanları aşşağılayan ve kesinlikle nefes aldırmayan Siteler var bu sanal ortamda.Tüm bunlara rağmen DF de gerek üye arkadaşlar ve gereksede yönetimdeki kişiler saygıyı ellerinden bırakmamışlardır.
Ayrıca şunuda ilave etmek isterim.Sanal ortam ve internet birilerinin bu forumda böyle böyle yazmış demeleri ile gerçeği yansıtmaz.Bu hangi Medya olursa olsun.
Bu ispat sayılmaz.Böyle ispat olmaz.Haber yalandır demiyorum lakin haberin doğruluğuda bir kaç satırdan mı ibaret?.Verilen adres bile penaltı
www.network54.com arka mahalle sitesi değilki.Gereken ve ciddi bir anlamda vatandaşı, acaba bu haber doğrumu yalanmı diye düşündürmeyecek bir el ile tutulan bir ispat yok.
Birileri birilerini öldürecek alın bakın google.com hesabı.
en azından bir resim görmek istemezmi bu vatandaş şüphede kalmamak için.?
Bu habere ekelyecek başka bir mesaj şuan bulamıyorum.