Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.05.2006, 00:22
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 31
580 Teşekkür 424 Mesaja aldı
yakalandik
yakinda hepsi bitiyor insaAllah abi...sezon finallerindeyiz su an..
bazen hepsi bos geliyor ..bazen takilakaliyorum ...
takip ettiklerim..hmm ..

pazartesi : aska sürgün...beyaz gelincik
sali : aliye
cuma : ihlamurlar altinda ..büyük yalan..

aska sürgün pek hosuma gitmiyor artik..ama bir melodi var o dizide hep bennu anildigi an caliyorlar ...cok etkiliyor beni..yas türü bir melodi..

beyaz gelincik...meryemce ile mustafa cok hoslar..onlari izlemek tebessüm ettiriyor..iki cocuk gibiler ...cocuk gibi saf ve temiz sevdalari...
avukat olanlar (diyar ve...ismini unuttum) da hos lar..

aliye...hmmm cooook aglatti son bölümlerde...
acilde yatan ayse nin sahnesinde calan o "uyan canim kizim"...
ve gece bölüm...aysenin minnacik eline ...ardanin minnacik elinin dokunusu...ve dakikalarca birakmayisi iki kardesin birbirini...

büyük yalan...coktandir tam bakmiyordum..rast geldikce..kismen birer sahne....ama en son bölümün tekrarini dün izledimde mahfetti ....

ihlamurlar altinda...hmmm...nesini seviyorum ben o dizinin bilmiyorum ama cok güzel...en güzeli mahalledeki dürüst yasanti...
nalan`in sirinligi...hapishanede yeni tanidigi babasinin yüz ifadesi...
salih`lerin aile yasantisi...nalan ve elif`in anneleriyle umgang`i...

dicem..uzun yazi oldu..tipik bir dizikolik i yansitti biliyorum ama..degilim
yok savunma degil bu..cidden degilim...hatta herseferinde bidaha bakmicam boykooooooooooot diye bagiran ben...(kalbimi daraltiyor ya resmen...bu kadar dram..bu kadar aci...yoo kaldiramiyorum ben dizileri artik )...yine bakiyorum ...ama yakinda bitiyorlar... ...hayret birsey gercekten daha üc yil öncesine kadar türk kanallarin t sini bilmeyen ..sirf alman kanali izleyen ben...otursun tr dizileri izlesin...ah ah..