| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız µmmed | | | |
| Aslında bu haber canımı sıktı doğrusu.
Türk medyası ile pek alakam yok, kusuruma bakmayın bu gazetedeki haber Kanal7 denilen TV kanalı ile alakası varmı?. | |
| | |
Haber7 yanilmiyorsam Kanal7´nin internet haber portali.
Amacim DF´i, yada herhangi bir baska forumu sorgulamak, ikaz etmek degildi kesinlikle. Yaziyi yazan, gerektiginde hesabinida verir eger cezai bir durum söz konusu olursa. Buda degil benim derdim. Ama artik müslümanlarin kan emici caniler gibi gösterilmesine sebeb olucak malzemeler sunulmasi, ve akabinde "bakin seriatcilar nasilda seviniyo bilmem kim öldürüldü" diye mansetler atilmasina mümkün mertebe sebebiyet vermekten kacinmaliyiz düsüncesi ile ekledim bu haberi.
Haber dogrudur yada degildir, benim burada vermek istedigim mesajda bunun bir ehemniyeti yok aslinda. Netice itibariyle cogumuz yillardir bu tür forum ve sitelerin müdavimleriyiz. Bahsi gecen habere tas cikartacak neler gördük/görüyoruz.
Hülasa; Sanal alem nasil olsa diyerek Laik sistem ve savunuculari hakkinda kustugumuz kinin ne kadari ne sekilde ulasiyor karsi tarafa ve faydasi ne oluyor reel hayatta müslümanlara, daha iyi düsünmek lazim
Vesselam..