Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.05.2006, 11:56
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 141
662 Teşekkür 248 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Alperen
Haber7 yanilmiyorsam Kanal7´nin internet haber portali.

Amacim DF´i, yada herhangi bir baska forumu sorgulamak, ikaz etmek degildi kesinlikle. Yaziyi yazan, gerektiginde hesabinida verir eger cezai bir durum söz konusu olursa. Buda degil benim derdim. Ama artik müslümanlarin kan emici caniler gibi gösterilmesine sebeb olucak malzemeler sunulmasi, ve akabinde "bakin seriatcilar nasilda seviniyo bilmem kim öldürüldü" diye mansetler atilmasina mümkün mertebe sebebiyet vermekten kacinmaliyiz düsüncesi ile ekledim bu haberi.

Haber dogrudur yada degildir, benim burada vermek istedigim mesajda bunun bir ehemniyeti yok aslinda. Netice itibariyle cogumuz yillardir bu tür forum ve sitelerin müdavimleriyiz. Bahsi gecen habere tas cikartacak neler gördük/görüyoruz.

Hülasa; Sanal alem nasil olsa diyerek Laik sistem ve savunuculari hakkinda kustugumuz kinin ne kadari ne sekilde ulasiyor karsi tarafa ve faydasi ne oluyor reel hayatta müslümanlara, daha iyi düsünmek lazim

Vesselam..

Vermek istediğin mesajı anladım mesajlara çeki düzen verelim yastığa kızıp yorganı yakmak olmaz demek istiyorsun elbette kabul ediyor ve mesajını anlıyorum ve tasa veya demek istediğini.

Kısaca müslüman Feraset sahibi olur ve olması gerekir demek istiyorsun.
Düşüncelerini paylaşıyorum.

Bilhassa O Portala yazan ve bu haber7 nin mesajını kınayan arkadaşlarıda ben şahsen buradan tebrik ederim.

Konudan ziyade, ispatı ortalıkta olmayan bu habere paspas vazifesi gören Haber7 ye gereken mesajlar yazılmış.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla