| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sisterE | | | |
| sen bu "kalbime inmiyor ve yaralar acamiyor " u birde gecen 12 den sonra yaziversene
saka maka..ben bu isin formülünü buldum..peygamber efendimizin (sav) tavsiyesine uymak gerek...yatsiyi eda eder etmez..küt yatak..
gündüzleri tabiiki iyiyiz hepimiz hamdolsun..neden mi..nasil oldugumuzu düsüncek vaktimiz kalmiyorki
önemli olan gecenin sessizligini karanligini bazen yanlizligini kaldirabilmek...
ya sana yazdigim ilk mesaji okudumda...bide kendime yazip göndersem diyorum ne güzelde söylemisim..takma biseyi filan fisman...jaja...yazilida ne kadar kolay hersey dimi
naja..herseyin hayirlisi...hamdolsun bugünümüze...güzel bir gün ... | |
| | |
muhaha

denemesi bedava

bakariz oga
efendimizin yaptiklarina uysak sanirim sorun olmaz... ama bazenzaman yetmiyro.. yapialcak bir seyler oluyor... ödev mödev... gelde düsünme
gercekten haklsiin... gündüzleri ooo... is güc cok...
ama geceler bir farkli... ayri bir güzellik oluyor... ama yalnizligida herkes kaldiramiyor...
düsünsene.. herkes odalarda uyuyor olmasina ragmen onlarin yok oldugunu... odalara girip baktiginda yataklarin bos olusunu...
ve yapayalniz oldugunu... ne aci birsey.. rabbim kimseyi kimsesiz komasin

abla istersen ben kopyaliim sana atayim pm olarak.
nedense bazen zor oluyor degilmi kendini teselli etmek.. kendi kendine yapilmasi gerekenleri ögretmek...
naja...
effettt... pek güzel bir gün... her sey cok güzel.. hamd olsun...