Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.06.2006, 05:15
Alperen

Alperen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 20
34 Teşekkür 23 Mesaja aldı

Niyemi gülüyorum??

Basligi görünce "kesin yahudi parmagi vardir bu XP´de" dedim ve merakla tikladimda ondan Bizim milletimizden elbette makul bir aciklama gelmez-gelemezdi XP icin.. Illede ya yahudiye ya da haclilara baglariz isi iyi de arkadaslar,hem adamlarin ürünlerini catir catir kullaniyoruz, üstelik cogunu kacak hemde aaa bu haclilarinmis vay bee diyoruz.. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu

Nasdradamus´un 21.yy. ile alakali kehanetlerinden biri 666 sayisinin asra damga vuracak-hüküm sürecek olmasidir.. 666, incilde seytan ayetine tekabül ediyor, ve daha garibi 666 ibranicede, yani yahudi dilinde WWW seklinde yaziliyo bu nasil, daha ilginc degilmi??

günde kac defa WWW yaziyoruz?? en iyisi hic düsünme

Bill Gates´in yahudi oldugunuda yeni ögendim.. Madem yahudi, neden en devasa isletim sistemine hacli zihniyetinin armadasini uygun görmüs?? Bu da tuhaf degilmi?? Bence ya Bill Gates yahudi degil, yada XP´nin anlamini cözen her kim ise, biraz fazla ucmus

amaaann..neyse...bos seyler bunlar.. öyle "tüüüh bizde bilmeden kullaniyoruz vay beee..." falan dedirtecek seyler degil