Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.06.2006, 09:23
@flok@

@flok@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
5 Teşekkür 3 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kemal bilici
Cok büyük laflar ediyorsun ve kaldiramayacagin vebâl yükünün altina pervasizca omuzlarini uzatiyorsun..
Genc sin ateslisin ve gönül verdigin davanin milatini olmaya karar vermissin buraya kadar olan özelliklerine saygi duyuyor bazende Gibta etmiyor degilim, lakin elestiride cevvalligin ileri boyutlara zipliyor, yapma kardesim burada sevmedigin hergangi bir parti yada lidere yada kuruma gün yüzü görmemis küfürleri savursanda ancak ve ancak bu foruma giren merak edipte uzun uzun konulari takip edip senin yada benim yazilarima tevafuk eden kisiler okuyor...yani sarfettigin sözler muhatabina ula$miyor faydasi olmadigi gibi zararida olmuyor, en agir küfürleri etsende... ama imtihan boyutunda sana bir getiri yada götürüsü olacagi kesin,her seyimizden sorumlu olacagimizi biliyorsun..

Defalarca yazdim,akp li degilim sen akp icin

diyorsun, o kadar akp liden sadece biri hesap gününde ben satmadim
Rabb'imin huzuruna her halimle temiz geldim, Ey..! Lionheart sen benim hakkima girdin, bana iftira attin diye yakandan yapisirda hakkini isterse ne cevap verirsin

Biliyorum kendini zor tutuyorsun haddimi bildirmek icin, hic önemli degil
sahsima istedigini yaz ama Allah Sahidim ki hic bir ard niyet tasimadan hakikaten bu genelleme yaparak bircok kisinin vebaline zaman zaman hepimiz giriyoruz buna üzüldügüm icin yazdim,
yinede delikanli adamsin neyi nasil yapacagini kendin bilirsin
ves-selam
Halis Niyetinden Dolayı Allah Razı Olsun Kardeşim.
Lionheart,ta Kardeşimiz Elbet.İnşallah Yakında Deccal Muhasarasından Kurtulacağız..