2 Teşekkür 2 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Zeynepp | | | | | ben etek giymesini sevmiyorum, pantolonla kendimi daha rahat hissediyorum sokakta, otobüste, trende, okulda... zaten eger bol bir etek olmassa yürürken vücüdü daha cok belli ediyor, bol etek oldummuda rüzgarda ucmasi var. Birde mesela merdivenlerden inip cikarken olsun, arabaya girip cikarken olsun etekle rahat edemiyorum biryerim acilacak diye. Illa etek etek diye tutturanlari anlamiyorum dogrusu, biri dapdaracik uzun bir etek giyer, üstüne hic birsey giymeden normal bir kot pantolon giyenden daha cekici görünür...
Üniversitede mesela hep su bosluklu merdivenlerden var, eee etek giyince ben nasil incem ordan?? merdivenin altinda duranlar veya gecenler bi yukari baksa hersey meydanda, guuuuuya etek giyindik Pantolonla frikik verme ihtimali bir hayli düsük, bu yüzdende bence en güzeli bol bir pantolon üstünede uzun bol bir tunik kisisel tercihim... | | | | | İşte bu yüzden, dikkatli davranarak etek giyinen bayanlar daha hanım hanımcık görünüyor, daha ölçülü, daha edepli oluyorlar benim nazarımda.
Aa tabii bir de herşeyin güçlüğü nispetinde mükafatının olacağı da muhakkaktır.
Elbet herkesin kendi tercihi ama yine de Allah Resulü'ne kulak vermekte fayda var:
Ebu Hureyre r.a. şöyle dedi: " Resulullah SAv kadın gibi giyinen erkeğe , erkek gibi giyinen kadına lanet etti."
(Ebu Davud, Libas 28, Ahmed İbni Hanbel...)
NOT: Zeynep kardeş üstünüze alınmayın, mesajım şahsınıza değil genele. Birçok hanım kardeşimiz sizin gibi zannetmekte zaten...Üzerinde düşünülmesi gereken şeylere temas etmişsiniz...
Konu egzotic1 tarafından (19.06.2006 Saat 08:31 ) değiştirilmiştir..
|
| |