Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.06.2006, 10:01
Enzar
kücük sehitlere selam olsun

Enzar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 13
12 Teşekkür 7 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız ZEGODAYI
Benim 10. yıldan sonra fırının taşları çöktü. İlk yılları hatırlarım taşfırının en iyi örneklerindendim. La dediğim zaman lo denemezdi.
Ama eşimin ciddi bir rahatsızlık geçirmesi bana boş bir taşfırının içinde ekmek pişmediği zaman hiç bir anlam ifade etmediğini öğretti. Allaha şükür bu rahatsızlık atlatıldı. Eşimin varlığının beni hayata bağlayan en büyük etkenlerden biri olduğunu öğrendim. Şu an ne taşfırın ne de lıght ım. Aile içersinde üstlendiğim rolü en düzgün şekilde uygulamaya çalışan bir aile ferdiyim.
Allah C.C senden razi olsun esine esit davran digin icin

kiymet daim basa birsey gelince ögreniliyor.

bende senin gibi düsünüyorum. ne tasfirinim nede laytim, gecim ehliyim gecim ehli (ah kudret abi burda olsaydi haslar di beni , kulaklari cinlasin) (sivasilipasam sen hic birsey yazma oldumu ) ne olur olmaz bunblarida yazayimda.

burasi saka yeri oldugu icin öyle yazdim, hatali yazilar af ola, özmek istemem kimseyi, hakkini helal et dayi.