|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız ibni_hattab |
|
|
|
|
buldum macunu.sürdüm az önce ama asus probe ye göre bir değişiklik yok.tabi bana göre de.bilgisayar hala aynı.
benim korkum virüs girmiş olması.böyle birşey olabilir mi acaba.virüs tüm harddiske yayılıp bilgisayarı böyle yavaşlatıyo olabilir mi.ve eğer böyle bir virüs varsa bunu kasperskyın görememe olasılığı ne?çünkü taradığında hiçbir şey bulamıyo. bide avast 4.6 pro ile mi taratsam.farkı olur mu?bir işe yarar mı acaba?
virüs girdiyse gitti güzelim arşiv.bu arşiv giderse ölürüm galiba ben  |
|
|
|
|
karspesky güncelleyip manuel olarak tarat
sistemi zaten yeni kurmuşun C de bir seyler olacagını sanmıyorum. ama muhtemelen HDD kin diger bölümlerinde belkiiiii bir seyler olabilir. Dedigim gibi programı güncelle update et ve bir komple diski tarat. Bir seyler bulacagını sanmıyorum.
Pc nin bundan dolayıda yavaşlayacagını tabiki.
Macun olayını iyi etmişin sürmüşün. Ama sıcaklıgın azalması için bu yeterli deyil tabiki.
Kasa içi havalandırma önemli powersuply önemli bunlarıda degerlendirmek gerekli. Hala sorun yaşıyorsan bir teknik servise götürmeni tavsiye ederim. Yada tek tek parçaları deyiştirip deneme imkanın varsa bunu yap derim.
Mesela öncelikle remi deyiştir dene
sonra IDE kablolarını bir deyiştir dene
sonra işlemci
sonra VGA
velhasıl sistemin saglıklı kuruldugunu varsıyıyoruz tüm bunları yaparken tabiki
pc işleri böyle kardeş. İnsanın ifrit edr bazen. tüm gün geceli gündüzlü uğraştıgım makineler olmuştur

adamı hasta ederler. Nede olsa kul yapısı işte
sana kolay gelsin