Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.06.2006, 17:36
itimat
Kusursuz dost arayan, dostsuz kalır.....

itimat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konulara Teşekkür etti: 6
329 Teşekkür aldı 191 Mesajlar için
Question Chat’le evlilik olur mu?

Bu soruya net olarak olur demekte yanlış olur, olmaz demekte yanlış olur.. olabilirde olmaya bilirde...

* Bilgisayarda insanlar yazışıyor ve tanışıyorlar.
* Bazen her iki taraf; ama çoğu en az bir taraf bazı yalanlar söylüyor.
* İki taraf da yalan söylemese bile mesela “Ben kumralım” deyince karşı taraf beğeniyor kendince...
* Sonra sesini hayal ediyor ve bir de telefonda dinliyor... Derken görüşüyorlar.
* Telefondaki ses bile mikrofon aracılığı ile olunca karşılaşıldığında “şok” yaşanıyor.
* Sonra bir müddet tanışma ve arkadaşlık süreci.
* Derken uyumsuzluklar hemen başlıyor.
* Mesela, bilgisayardan hiç gelmeyen ağız kokuları, çorap kokuları burun sızlatıyor!
* Beraberlikle gelen kıskançlık hezeyanları başlıyor. Oraya gitme, eteğini düzelt, nerede kaldın! vs...
* Sonra bazı ayrıntılar başlıyor. E, tabii aileler tanışacak, gelmeler gitmeler olacak. “Şöyle bir bakılması” gerekecek değil mi?
* Sıkıntılar, sıkıntılar... Formaliteler, formaliteler...
* N’oldu! Sonunda yine görücü usulünün rükünleri işlemeye başladı! Dünürler, çeyiz bohçası, sepet derken kayınvalide gelinde kusurlar bulur, baba damadın işini parasız bulur vs. muhabbetleri...

Yani sevgili Arkadaşlar, vardır belki; ama chat’te ya da internette “aşk” konusunda benim bildiğim mutlu sona ulaşan hemen hemen yok gibi... Bir arkadaştan duymuştum; bir arkadaşım, 7 aylık evli iken ve eşi 3 aylık hamile iken, gelip “Ben chat’te başka birine âşık oldum” diyerek hem çocuğu aldırttı, hem de boşandılar. Yani normal bir şey mi bu.
İnsan görmediği kişileri hayalinde daha bi süslüyor. Dikkatli olmakta yarar var.