|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sunguroğlu |
|
|
|
|
Selam kardeşlerim.Malumunuzdur ki,her ne kadar bu aralar biraz durgunlaşsa da Türkiye'deki başürtüsü yasağı sürekli protesto ediliyor.Bana kalırsa bu kesinikle yanlış bir tutum.Yararı yok mu derseniz.Var elbet.Ama ne kadar.Ne kadar olduğu ortada.Ben diyorum ki o başörtülü kardeşlerimiz dinlerini ''hakiki müslümanlar'' gibi yaşasalar böyle bir sorunun olması mümkün değildir.Allah onları hiç yalnız bırakmaz.Bakıyorum protesto eden kardeşlerimize.Altta kot pantolon(daracık),üstte rengarenk ve ince bir elbise.Tabiri caizse üstü şişhane altı tophane.Bunlar benim görüşüm .Sizlerin görüşlerini bakliyorum.
Selam ve dua ile.... |
|
|
|
|
nasıl giyindiği kendini ilgilendirir.bu kınamanında sonu pek hayır değil haberin olsun zira Peygamber (sav) kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz buyuruyor.
öyle giyinenlerin yanında iffetini korumak için hayatını feda eden bacılarımızda mevcut.
protesto meselesine gelince ben kendime bunu bir borç bilirim çünkü Hz.İbrahim ateşe atıldığında karıncanın biri kan ter içinde ağzında bir damla su getirip ateşe atmış o su damlacığını.
Hz.İbrahim demiş:
-sen ne yaptın öyle. karınca:
-ateşi söndürmeye çalışıyorum. Hz.İbrahim:
-peki o su damlacıklarıyla bu ateş söner mi?
ve ağlatan cevap karıncadan geliyor:
-OLSUN!!! SAFIMIZ BELLİ OLSUN
Allah'ın izniyle bizim elimiz ayağımız tuttuğu sürece bu davadan geri kalmayacağız.
Selam ve dua ile
Vesselam
BACIMIN BAŞÖRTÜSÜNE UZANAN DİLLER KURUSUN,ELLER KIRILSIN!!!