Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.07.2006, 05:30
enes82
sevgiliye kavuşmak ele geçermi acaba???

enes82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız ibni_hattab

AYRICA bursayı görmek isteyen arkadaşlar için.
arkadaşlar iki yıldır bursada kalan biri olarak istanbuldan önce bursayı tavsiye ederim.çünkü istanbul çok kalabalık.bu nedenle pek keyfi olmuyo.
ama bursa tam bir osmanlı şehri.her ne kadar insanları bozulmaya yüz tutmuş olsada bursa apayrı.hele ULUCAMİİ.
ulucamiye gidin ve sadece beş dakika bir kenara oturup etrafı izlerken derin derin nefes alın.tüm stresiniz kayboluyor.burada namaz kılmak nasıl bir duygu onu anlatmaya diller yetmez.hele o cami içindeki şadırvanı.türkiyede o kadar taze ve tatlı bir su daha görmedim ben.
ramazan ayında oruçluyken birgün ikindi namazında yolum ulucamiye düştü.o şadırvandan abdest aldım ve içimdende şöyle düşündüm.şurada n kana kana su içsem değer 61 güne.sonra akşam namazını beklemeye karar verdim.ezan okunur okunmaz suyumu içip öyle gittim evime yemek için.
geçenlerde bursayı gezmek için gelen bir otobüs insanı gezdirdim bir günde bursayı.hepsinin ağzı açık kaldı.hayran oldular.
sizide bekleriz.rehberiniz hazır yani
ah kardeş ah kanayan yarama tuz bastın şimdi
inşALLAH geliriz ulu camiiyi görmeyi cok istiyorum
ama bu işler güçler