| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sunguroğlu | | | | | Ne mi yapıyorum.Söyliyeyim dua ediyorum.Okuyorum.Araştırıyorum.Onlar ne yapıyormuş okuyormuş.Ya kardeşim şimdi ne alaka okumaları ile.Biz okumalarına bir şey mi dedik.Tamam okusunlar.Biz bunu mu tartışıyoruz.Oku da gel yaaa
He bir de tüm bu yanlışları düzeltmeye ÇALIŞMAK için BİİZNİLLAH bir parti kuracağım ileride.Tahsil hayatım bir bitsin de hele.
Vesselam... | | | | | Ne kadar güzel bi cevap değil mi? | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sunguroğlu | | | | | Oku da gel yaaa | | | | | Özelliklede burası....(İleride parti kuracak olan erkişi cevabı...) Ben seni baştan beri okuyorum okumasam böyle bi yorum yapmazdım... Senin eleştirdiğin o eylem yapan başörtülüler ne yapıyor biliyor musun? Sırf başörtüsü yüzünden ÖSS ye girip tıp puanı alıp sonra 6 ay Almanca eğitim görüp..... Ve eğitim gördükten sonra üstdüzey Almanca sınavını verip gidip Avusturya ellerinde okuyor.... Sırf Doktor olabilmek için..... Sen araştırıyorum ediyorum diyosun ama hala bize nerede ne okuduğunu söylemedin..... Araştırıyorum değil şu projem var diyeceksin... Hee şu da var bu kızlar bu hakkıda eylem yaparak edindi.... Bunuda söylim erkişi...... Bakalım buna ne diyeceksin.....
__________________ Herşeyin bir yolu vardır, cennetin yolu da ilimdir... |