Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.07.2006, 11:40
baybars58
Sivaslıyız sadece bu kadar...

baybars58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
3 Teşekkür 3 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sunguroğlu
Hadi yaa.Hangi eylemi yapmış da edinmiş.Öyle bir eyleme gerek yok çünkü öyle bir hakkı herkesin var.Evet hanım kardeşleimizin bazıları çalışıp alınteri ile bir şey yapıyorlar.He nerde okuduğuma gelince.Sadece üniversitede okuduğumu söylüyorum.Şu an bu konuda başka bir açıklama yapmaya gerek duymuyorum.İlerde bana oy verirsin orda buluşuruz.Bu arada bu işler için eylem yapılmadı.Çünkü öyle bir hakkka herkes sahip.tekrarlıyim dedim.
Vesselam..
Doğru parası olan herkes sahip...
Benim 100.000 dolarım olsun Oxford a da giderim....
Alıntı:
ÖNDER Başkanı Sula:
Demirel Avrupa`daki öğrencilerimizi görsün İmam Hatip Liseleri Mezunları Mensupları Derneği`nin (ÖNDER) Genel Başkanı Yusuf Ziyaettin Sula, `28 Şubat sürecinden sonra hakları gasbedilen, öğrencilere burs vererek yurt dışına göndererek, özgürce eğitim görmelerine yardımcı oluyoruz.
Bu burs imkanının nasıl olduğunu soracaksın şimdi anlatayım...
Öndere yapılan bağışlarla oluyor...

Alıntı:
Viyana'nın göbeğinde beş katlı bakımlı bir bina. 34 dairesinde Viyana üniversitelerinde eğitim gören tam 200 kız öğrenci kalıyor. Hepsi de imam hatip mezunu, türbanlı ve bu yüzden Türkiye'de üniversiteye gidememiş.
Şimdi Viyana'nın özgür havasını soluyup Avrupa'dan Türkiye'ye bakma ayrıcalığını yaşıyorlar. Onlara bu olanağı iki yıl önce kurulan Viyana Uluslararası Öğrenci Aktivitelerini Destekleme Derneği (WONDER) sağlıyor. Dernek eğitim masraflarını karşılamak için her öğrenciye Türkiye'den bir sponsor buluyor, yurt imkanı sağlıyor. Bu yolla eğitimine devam eden öğrenciler arasında İslami kesime mensup gazeteci, yazar ve akademisyenlerin kızları da var. Vakit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın kızı Fatıma Zehra Dilipak'la Milli Gazete'nin Yazı İşleri Müdürü Ekrem Kızıltaş'ın kızı Betül Kızıltaş bu öğrenciler arasında.

Evet senin beğenmediğin eylemlerle bu insanlar seslerini sponsorlara duyurdu......

Bu "Hadi eylem yapalım" demek değil...
Ama eylem yapanlarada laf atmayı gerektirmez...
Alıntı:
Prof. Dr. Numan Kurtulmus viyanada...

Bizleri daha önce de Viyana da ziyaret eden Prof. Dr. Numan Kurtulmus 30.04.06 tarihinde Wonder in konferans salonunda ögrencilerimize hitap etti. Konusmasina 4 yil önce gelmistim; o zaman cok farkliydi. Bir desimdi durdugunuz yere bakiyorum cok seyler degismis diyerek baslayan Kurtulmus, konusmasinda genel bir medeniyetler kiyaslamasi yapti ve medeniyetimizin bize yükledigi sorumluluklari vurguladi.
Senin beğenmediğin Saadet ve Ak Parti bu çocukların buralarda okumalarına destek oluyor sahip çıkıyor....
Bi de bunları beğenmeyip Parti kurcaksın öyle mi?
Alıntı:
He nerde okuduğuma gelince.Sadece üniversitede okuduğumu söylüyorum.Şu an bu konuda başka bir açıklama yapmaya gerek duymuyorum.İlerde bana oy verirsin orda buluşuruz.
Sen yazmaya gerek duymuyosun ne de olsa....
Alıntı:
Ali Babacan

58. VE 59. HÜKÜMET DEVLET BAKANI ALİ BABACAN

Ali Babacan 1967 yılında Ankara'da doğdu.
1985'te TED Ankara Koleji'ni birincilikle bitiren Babacan, ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü'nü kazandı. Babacan, 1989 yılında ODTÜ'den 4.00 üzerinden 4.00 ortalama ile üniversite birinciliğiyle mezun oldu.
1990 yılında Fulbright bursunu kazanarak Amerika Birleşik Devletleri'ne giden Babacan, 1990-92 yılları arasında ABD Northwestern Üniversitesi Kellogg School'da işletme dalında yüksek lisans (MBA) yaptı. Babacan, yüksek lisans çalışmalarında, Pazarlama, Organizasyon ve Uluslararası İş İdaresi dallarında uzmanlaştı.
Babacan, 1992-1994 yılları arasında Amerika'da finans sektörünün üst düzey yöneticilerine danışmanlık yapan bir özel şirkette danışman olarak çalıştı.
İngilizce bilen Babacan, evli ve 1 çocuk babası.
Ali Babacan 3 Kasım 2002'de Ankara Birinci Bölge'den milletvekili seçildi.

Beğenmediğin Ak Partinin bakanı işte......
Sen buraya daha bölümünü yazmıyosan ne diyeyim....(Parti başkanı)
Ben E E mühde okuyorum babacana yakın sayılır....
Ama tabiki ODTÜ de değil....
Ve 4.00 ortalamanın ne anlama geldiğini biliyorum bu bölümde bence sende öğren öyle gel eleştir bunları olur mu?
Alıntı:
Numan Kurtulmuş kimdir?
İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 1982 yılında mezun oldu. 1984 yılında, yine aynı Fakülte’de yüksek lisansını tamamladı. 1988-1989 öğretim yılında ABD’nde Temple University School of Business & Management’da lisansüstü çalışmalarını sürdürdü. Kasım 1990 ile Haziran 1993 tarihleri arasında ABD’nde Cornell University New York State School of Industrial & Labor Relations’nda Misafir Öğretim Üyesi olarak bulundu. Yazarın, sosyal siyaset, işçi-yönetim ilişkileri, yönetim ve organizasyon, sendikalar ve sendikacılıkta yeni trendler ve insan kaynakları yönetimi konularında yayınlanmış makaleleri vardır. Ayrıca, çeşitli uluslararası ve yerli kuruluşların sempozyum ve seminerlerinde tebliğler sunmuştur. “Stok Yönetiminin Data Base Yaklaşımıyla Entegre Edilmesi”ve “Model İnsan Tipi Açısından Endüstri İlişkilerindeki Değişim”konularında yüksek lisans ve doktora tezleri ile “Post-Endüstriyel Dönüşüm”ve “Japon Sisteminde İşçi-Yönetim İlişkileri”isimli doçentlik çalışmaları mevcuttur. 1992 yılında İktisat Doktoru, 1994 yılında Çalışma Ekonomisi Anabilim dalında Doçentlik ünvanı almıştır. Sanayi Ötesi Dönüşüm adlı eseri yayınlanmıştır.
Kendisi profosördür..Bu eski bir yazı....
Buraya bunları yazdığım için hepinizden özür dilerim....
Ancak ben E E mühendisiyim bile demiyorum çünkü:
Ortaya bişey koyamamış mühendis olmaz....

Ortaya bişey koyamamışlar koymuşlar hakkında bu kadar kolay yorum yapıp onları karalamasın lütfen...
Selametle....