Konu: Veda
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.07.2006, 17:48
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 170
784 Teşekkür 308 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız milas
s a df mensupları, az bir zaman kaldığım bu forumda, müslümanların son zamanlarındaki hastalığı olan; karşı partidekilerden olanlara hakaret ve küfürün buradada had safhada olduğunu gördüm ve bana da bulaşmaya başlamışken bir an evvel buradan ayrılmayı daha uygun buldum.
HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.
as

Güle güle. küfürden kastın sövmek herhalde,Ben henüz görmedim burada ciddi anlamda söven birisini.Tabii bu sövme kelimesi bireysellerin anlayışına göre değişmekte,

Herkes kendi çöplüğünü korumak istemekte buda normaldir bence.
Siyaset de biraz atışmalar oluyor ve bu devamlıda olacaktır.

Bunun adı siyaset yani muhalefetdir.Bence DF deki arkadaşlarımız siyasette şimdiye kadar seviyeyi korumuştur efendim ara sıra kaçamak oluyor ama onlarda pek nadir.

Bu konuyu o kadar düşündümkü bunun çıkarı yok.Insanlara höt otur höt kalk in çık muamelesi yapmaktan sadece nefret ve zarar geldiği sonucuna vardım kendi adıma.

Hatta eskiden bir emin vardı AKP yi savunan,Son mesajlara bakıyorumda bir kaç değişik arkadaşlar var bu gerçekten güzel, iyi bir dialog oluyor,ve bence şu ana kadar kimse ciddi bir anlamda sövmedi,

Hadi oradan sende be veya yalancısın veya şu lan kelimesi gibi kelimeler edebiyatımız yok yoklarrından olduğu gibi bende normal görmeye başladım.

Mesela bunu ciddi anlamda düşündümö Siyasete cididi anlamda girmeyi DF de ama girmedim ben girersem kesinlikle tüm particiler bana düşman olacak bu kesin

Bundan dolayı rahat duruyorum
Az buçuk hararetler veya bazen su kaynatmalar oluyor artık bunlarda normal olduğunu düşünüyorum.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli üye şuan Sisteme bağlidır (Online)   Alıntı ile Cevapla