Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.07.2006, 12:07
_313_

_313_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
8 Teşekkür 8 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız addanali
35 000 civarında insanımızın katledilmesine ve bu rakamdan fazla leventimizin sakat kalmasına ve öksüz ve yetim birakılan onca dul ve yetimimize ve gözü yaşlı annelerimize rağmen , yakalandıktan sonra kimsenin asmaya gücünün yetmediği Abdullah öcalanı besledikten sonra ve başörtülü hanımefendilerin istikbalini karartırkenki höykürüşlerine bakmayın siz bu zalimlerin.......Bunların cesareti ,aman fitne çıkmasın,aman kardeş kardeşi öldürmesin diye kılı kırk yararak,acısını içine gömerek ve sabır üstüne sabır gösteren samimi müslümanlara karşı dır.....Zannediyorlar ki müslümanlar korkak ...............Allah daha beter etsin....................Sen tut Apoyu asma ,sen tut her gün öldürülen 3-5 mehmetciğe rağmen bizim için birinci tehdid irtica..!..(müslümanlar) de sonrada sana üzülelim öylemi......Başka kapıya başka kapıya .................Senin dostların kimse ,sana onlar acısın,merhamet etsin......Askeriyede benim askerim değil,mitte benim değil..................
ALLAH belalarini versin, amin amin amin.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

_313_ isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla