Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.04.2003, 12:16
Alperen

Alperen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 20
30 Teşekkür 20 Mesaja aldı
Red face

Alıntı:
Türkiye ile Almanya arasinda imzalanan “terörle mücadele” anlasmasina, uyanik bazi bürokratlar tarafindan “Milli Görüs”ün de eklenmesi, SP Genel Baskani Recai Kutan’in sert tepkisine neden oldu. Vakit’e konusan Recai Kutan, gerek Basbakan Recep Tayyip Erdogan’in, gerekse Içisleri Bakani Abdulkadir Aksu’nun, Milli Görüs’ü terörist olarak nitelendirecek anlasmaya bilerek evet diyeceklerini tahmin etmedigini belirterek, “Anlasilan, bürokratlarin oyununa geldiler” dedi.
Alıntı:
Kutan, söyle konustu: “Rüstü Kazim Yücelen zamaninda baslayan müzakerelerden sonra hazirlanmis olan bir organize terör suçlariyla mücadele konusunda yapilan anlasma var. Sadece gerekçelerin arasina Milli Görüs’ü de sikistirmislar. Anlasiliyor ki, arkadaslar bunlari okumamislar. Bir Abdulkadir Aksu’nun, bir Recep Tayyip Erdogan’in okuyarak, görerek, ‘Evet, Milli Görüs, Türkiye aleyhine çalisan terör örgütüdür’ diye anlasmaya imza koyacaklarina ihtimal vermiyorum.”
Aynen olayin direk muhatablarinin lideri gibi düsünüyorum..