| Beni benden et ama SENden etme ALLAHim!
7 Teşekkür 5 Mesaja aldı
| cok bilgili birisi degilim, ama ogrenmek icin gayretliyim elhamdulillah..
bu guzel dinin, bu guzel Kur- an in, peygamberlerin Peygamberi Efendimiz (s.a.v) in Yaradicisi olan YUCE ALLAH cc u taniyip O na layikiyla, tek bi an bile olsa kul olabilmek icin Onun rizasini kazanabilmek ondan sonra EMANET I SAHIBINE teslim etmek icin neler yapmazdim....
icimden gecenleri, istediklerimi anlatmak kolay degil, bunu bi ben bi de RABBIM BILIYO...
O na layik kul olmayi isterken o kadar samimiyim ki gercektn O ndan baska siginacagim kimse yok!!!
bunun bilincinde olarak dua ediyorum,
belki O na daha SIKI sarilmam, dinimi en ince ayrintilarina kadar ogrenebilmem icin, belki dualarima karsilik aldigimi gordukce daha cok dua etmem icin belki de yarim yamalak ettigim icindir dualari min ( bilemiyorum ) kabul edildigine cogu kez sahit oldum..
aslinda bunu soylerken de cok korkmustum, ya bunu soyledigim icin dualarimin kabul edilmesi gecikirse diye ama olsun... son gunlerde su yaziya cok rastladim burda...
DULARIMIZ KABUL EDILMEDI DIYE BIDE SOYLENIRIZ... gibi biseydi...
bunu dusunenlere umit olsun diye yazdim.. O alemlerin Rabbi olan Allah tir..
Kuluna annenin cocuguna duydugu sefkatten daha cok sevkat duyar.. O bizi yalniz birakmaz..
yeter ki duamizda HAYR dileyelim... yeter ki Kulluguna layik olmaya gayret gosterelim..
ay uzattikca uzattim ha.. kusura bakmayin, hakkinizi helal edin insaallah..
insaallah duamdasiniz SERDAR ABI... Allah cc kulu olan Rasul ummeti olan din kardeslerimizi anmayi ihmal etmeyelim dualarda insaallah..
dualarimizin kabul olmasi dilegiyle ...
selam aleykum
__________________ Ben beni birakirsam,SENI birakirsam, SEN beni birakma YA RABB!!!! |
| |