Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.08.2006, 16:31
kuzgun
Bize Ölüm Yok

kuzgun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
öncelikli olarak holocoust'ta karşı olduğumu ama bir holocoust'un tam olarak olup olmadığına emin olmadığımı söyleyeyim, bu herhalde hitlerle ilgili sorunuza cevap teşkil eder.
ezilienlerin birliği yada halkların kardeşliğinden yola çıkarak elbetteki tüm dünya halklarının emperyalizme karşı bir birliktelik içinde olması gerektiğine inanıyorum. emperyalizmin kurbanlarından olarak onların halkını da görüyorum. los angeles sokaklarında uyuyan homelessler kardeşimdir, malcolm nasıl o negroların arasından çıktıysa birgün o homelesslerin amerikan emperyalizminin en büyük baş belası olacağına inanıyorum. israilde ikinci sınıf olarak görülen zenci yahudileri de seviyorum ve onlarında birgün israil zulmüne karşı ayaklanacaklarına inanıyorum

buna sadece ben mi güveniyorum hayır hakan albayrak'ın Asaf Huseyn'e şiiri
"bakma esrar çekip mayıştıklarına mağgipli çocukların abi bunlar varya yakacaklar parisi" diyor ya işte ben parisi yakacak halkı seviyorum.

bayrak hakkında dediklerim halen geçerlidir. evet bayrak devletleri simgeler. yakan yakar