Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.08.2006, 12:20
mervan

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
subhanallah yazılan yazılara hayratle okuyorum . lütfen demokrasi havariliği yapmayın . demokrasiyi şirin , masum birşey gibi göstermeyede çalışmayın . rabbim hidayet nasip etsin hepimize.
özellikle şu söz çok acaiptirki : yok bu ülkeyi terk et falan ...
ALLAH için düşünün ALLAH rasulü(sav) mekkede 13 yıl şirk düzeninde yaşamış lakin ALLAH ın razı olduğu kulluğu sunmuştur. o müşriklerin şirklerine asla bulaşmamış ve onların putlarının , düzenlerinin çarpıklığını dile getirmiştir. tevhidi haykırmıştır.
ayrıca şimdi oy verirsem dindenmi çıkarım diyen bir kardeşim var evet ALLAH muhafaza ama sana gelen bunca ilimden sonra eğer yalnızca ALLAH a ait olan yasama hakkını bu seçim zamanlarında ALLAH tan başka birilerine verirsen söylemek acı ama durumunun bozuk olduğunu sana ALLAH için söylüyorum . vallahi bu yazdıklarımda ALLAH rızası dışında birşey gözetmiyorum ama lütfen bu konuyu anlayın . ALLAH için birer ikişer düşünün.
rabbimizin hakkı olan yasama yetkisini oylarımız ile başkalarına vermeyelim oylarımız ile küfür kanunları çıkarma suçlarına ortak olmayalım .
rabbim anlayacak kalpler versin.
ben size nekadar nasihat etsemde alemlerin rabbi olan ALLAH dilemedikçe öğüt alacak değilsiniz
mervan isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla