| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız refah | | | |
| Olaya bakın ya Müslümanlar tek bir vücuttur..
Vücudun bi yeri ağrıyınca bütün vücut o acıyı hisseder..
acaba Abdullah Gül'ü alkışlayan hangi vücuttan ?
Yahudi vücudundan mı ?
sorarım size Müslümanın derdiyle değilde yahudinin derdiyle dertlenen başka ne olabilir acaba ? | |
| | |
Abdullah Gül İslam vücudunun bir parçasıdır... Onu alkışlayanlar dahi bu vücuttandır...
Ancak anlamayamadığın mesele şu ki:
Abdullah GÜL'ün bu davranışının altında yatan neden yahudinin derdini çekmesi değil, İslam'ın ve Müslümanların haline karşı bir çözüm ortaya koyabilme çabasıdır.
Abdullah GÜL'ün yapmak istediği İsrail'in "2 askerimizi rehin aldılar bizde onlara bu nedenle saldırdık" gibi gülünç bir bahaneyi ortadan kaldırmak ve herkesin bildiği gerçeğin açık-seçik ortaya çıkmasını sağlamaktır.
Abdullah GÜL'ün yapmak istediği 2 israilli askeri değil milyonlarca Lübnan'lıyı kurtarmaktır. Bu onlara kurtarmaya çalışma gayretidir.
Abdullah GÜL bu hükümetteki en aklı başında ve en güvenilir kişilerden birisidir. Onun kadar vatan sevgisi meşbu, İslam davasına gönül vermiş ve bunların derdini çeken kişilerin sayısı parmakla gösterilebilecek kadar azdır.
Güzel insanlarımızı karalamayalım. Onlara biz sahip çıkmaksak kimse sahip çıkmaz...
Ben kendisine bir kere daha teşekkür ediyor ve Allah'a inandığım gibi inanıyorum ki onun derdi Lübnan'ı, Filistin'i kurtarmaktır diye fikrimi tekrar ifade ediyorum.
Euzu billahi min'eş-şaytanı ve's-siyaset...
Ve kardeşlerimden ricam şudur ki sadece başka partiden olduğu için insanları karalamayın. Allah'a hesap vereceğiz unutmayalım.
MuHaBBeTT'le...