Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.08.2006, 21:37
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 13
193 Teşekkür 141 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız µmmed
Değerli abim,Yine süper bir konuya imzanı atmışsın, şahsen ben bu bölümü Dini bölümden yararlı buluyorum,En azından burada hayatın realitesinden bahsedilmekte

Bu konular çok önemli olduğu gibi gerçekten bilinmesi gereken konular arkadaşlar.
Yoksa kuru kuru bir evlilik hayatı bir işe yaramaz,

Sevgiyi bağlarını güçlendirmek kesinlikle eşlerin ellerinde olan bir konudur derken bir kaç tane bende eklenti yapmak istemekteyim itimat hocam iznin ile

Erkek olduğum için kendi açımdan yazıyorum elbette her 2 taraf içinde bu konu geçerli olabilir.

Hergün eşinize sevdiğinizi söylemek güzel bir konu lakin monoton hayattan çıkınız ve Fantezilerinizi kullanınız,Mesela eşinizi sevdiğinizi ona bazen bir SMS ile veya onun okuyabileceği görebileceği bir yere kağıda yazıp koyabilirsiniz.
Bundan ilerisi ona bu sevgiyi bir şiir ile dile getirebilirsiniz.Sevginiz azda olsa hız kazanabilir.Insan bir şeyden çabuk bıkabılır.Yalnız yaptığı aynı konum olupda değişik yollardan yaparsaki bu monotonluk getirmez.
mrs ummed izinde oldugu nasilda belli oluyor...birileri romantik takilmaya basladi yine (...derdi el-emin abi burada olsaydi..ben demedim yani :))))

sisterE isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla