Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.08.2006, 08:53
mus'ab

mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Red face lütfen yardım...!!!!

selamun aleyküm sayın df cemaati..sizlerden bir ricam olacak...geçen bi arkadaşım ile sohbete koyulduk..bu arkadaş dini bilgisi pekde iyi olmayan bi arkadaşım..ve bana bazı sorular sordu..elimden geldiği kadar Rabbimin(CC) bildirdiği kadarı ile cevaplamaya çalıştım.. sorduğu sorulardan biriside şu idi..." islam dini neden arapça inmiştir ve tüm semavi dinler neden arap yarımadasında inmiştir..." elimden geldiği kadar açıklamaya çalıştım ama pekde aydınlatıcı olmadı..çünki benimde eksiğim vardı.. sizden ricam..allah rızası için bu konu hakkında bilgisi olan varsa lüten buraya yazsın..yada kaynak bilen varsa, isminii yazabilir..gerşekten çok önemli bir konu..hem kendi eksiklerimi taamlamak için...(gerçi çok şükür bizler duyduk ve inandık, lafzı kelimesi ile yola çıktı..fakat bazı arkadaşlarımız için içinden çıkılmaz bir hal almış ve allah muhafaza dini sorgualr bi hal almışlar.. ....) hemde bu yakın arkadaşıma yardımcı olmak için çok önemli.. allah rızası için yardım edin..bilgisi olan varsa paylaşsın inşlh..yok eğer kaynak belirtmek isteyen varsa onuda yazabilir..çok aceleee....selam ve dua ile.."gelin bir imanın kurtulamasına hepbareber vesile olalım inşlh.