| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kutayre | | | |
| kardeşlerim araştrdığınız için teşekkür ederimm... bazı bilgilerde ben vereyim...
dünyada birbirine benzeyen touretteli hastalar yook denecek kadar azdır. veher hastada farkklı şekilde görülür.. bendeki durup dururken 2-3 insann kuvvetinde bağırmak şeklinde. olduğum yere kafa üstü yığılıyorm. gebze çarşıda bağırarak düştüm durup dururken herkes başıma toplandı...tek başıma dışarı çıkamıyorum ve bir sürü sorun... sosyal uyumumu bozuyor. ilacım uyku yapıyor. örneğin :bugün 13:30 da kalktım yemek yedim sonra tekrar uyudum 17:30 da kalktım... namaz kıldım...sonra tekrar yattım 20:00 da kalktım... kendimden nefret eder hale geldim. çalışamıyorum da::(
ne yapacağımı bilemiyorum... uzun süreli tedavi diyorlarr... böylle yazarak kendimi tatmin ediyorum sıkıntılarım gidiyor.... çok sağolun kardeşlerim....allah razı olsun... | |
| | |
boosver abi salla herkes hasta bir yerlerinden burdakiler de pek normal sayilmaz yani

sen hosgeldin aramiza SIKILdikca gir buraya yaz oku tartis gül paylas... ohh miss gibi hayat wallaha
SIKIma canini buraya bi baglan sen zaten yanliz basina disariya cikmayi birak 10 kisi tutup kolundan seni disari götürmeye kalksa gitmessin
saglicakla kalin ...