Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.09.2006, 18:24
yasir
mucahid

yasir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 7
6 Teşekkür 4 Mesaja aldı
Post cumhuriyet,laiklik ve küfür

selamun aleykum
kardeşler burada bu konuda yazılar yazalım inşallah.başlangıcı ben yapayım.millet devlet-i ali osmaninin kurtulması için bir halk hareketi başlatmı ve kurtuluş savaşını çıkarmıştır.müslüman bir yönetimin altında rahatça yaşamlarını sürdürebilmek için,küfür sistemlerine boyun eğmemek için böyle bir hareket başlatıldı ve bu hareketin başına bu insanları kullanmaya çalışan insanlar geçti.ve ne yazık ki başarılı oldular.müslümanların küfür sistemi altında yaşamamak için verdikleri savaşın sonucunda acı bir şekilde laiklik dediğimiz bir küfür sistemi geldi başımıza kuruldu. ve günümüze kadar olan karışık bir dönem geldi ve geçiyor...(kısa ve öz)
Timurtaş Hocanın bir vaazından alıntı
“İçkinin aleyhine konuşunca karşıma tekel bakanlığı çıkıyor. Ne yapacam Ben bir hocayım içkiyi medh-u sena edemem ki. İçkiyi güzel gösteremem ki. Benim peygamberim kâinatın efendisi Hz. Muhammed Mustafa ve onun sahabesi, onun ashabı içkiden öyle kaçınmışlar, öyle sakınmışlar ki hepiniz biliyorsunuz Bilal-i Habeşi bakın Ezan-ı Muhammediyye okunuyor. Okunan ezanın piri, profesörü olan Bilal-i Habeşi aynen şöyle söylüyor vallahi bir deryaya, bir denize bir damla içki dökülse sonra o deniz kuruyup orası kuru bil arazi haline gelse o arazide bir cami inşa etseler, çıkıp damında vallahi ezan okumam diyor. Bizim müminlerimiz içkiden böyle kaçınmış içkiden sen ben içkiyi kötülüyorum içkinin satışını, içkinin dağılımını kötülüyorum karşıma tekel banklığı çıkıyor. Devletin, hükümetin manevi şahsına hakaretten dava açıyor.15 sene hapis talep ediyor. Zinayı kötülüyorum çünkü Rabbimiz kötülemiştir. Ne diyor?
“ إنه كان فاحشةً و ساء سبيلاًولا تقربو الزنى” Zinaya yaklaşmayın o fuhuştur ve en kötü yoldur.”وساء” Arapça kötü demek.”سوء” kötü. En kötü yoldur diye ben zinayı kötülüyorum. Resmen genel ev işletmecileri karşımıza çıkıyor. Devlet bize ruhsat verdi. Sen böyle konuşamazsın diyor. Kumarı kötülüyorum. Kumar oynamak haramdır, beladır, musibettir diyorum. Karşıma milli piyango çıkıyor. Devlet çıkıyor. Her pisliğin arkasından o çıkıyor. Nasıl temizleyeceksiniz bunları. Yüz bin vaiz vazetse temizleyemezsiniz. Devletin Müslüman olması lazım. İslam olması lazım. Allah’ın hükümlerinin tatbik edilmesi lazım. Kuran okumak gaye değildir. Bunu anlayın. İşte ramazan geliyor. Mukabele okutacaksınız. Hafızlar, hafızlar, hafızlar… Vallahi Kuran okumak gaye değildir. Kuranı okuyan gayesine ulaşmış değildir. Kuran ı hayatına tatbik eden gayesine ulaşmıştır.50.000 sene Kuran-ı Kerim oku. Meyhane çalışıyorsa bu okunan Kuran dan tek bir fayda göremezsin.50.000 sene Kuran-ı Kerim i oku umumhaneler çalışıyor mu? Çalışmıyor mu? Kuran ı okumak gaye olamaz bunu sorun. Bütün din görevlilerine, bütün şeyhlere, efendilere sorun. Kuran ı okumak gaye değildir. Kuran ın okunması vasıtadır. Yaşanması gayedir. Biz gayeyi bırakmışız vasıtayla uğraşıyoruz ama inşallah gençlerimiz hızla İslamlaşıyor.
yasir isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla