Konu: ne diyim...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.09.2006, 18:43
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 25
344 Teşekkür 254 Mesaja aldı
sagol Allah razi olsun yasemen...
diyorum dicemde...az önce iki tanesini gördüm...
"gelecektik...gelemedik..telefon olsaydi hemen acardik"..
"cebim yanimdaydi" ..
"keske arasaydik"...

.........

bir digeri

"gel bahcede cay keyfi yapalim"
"hic kimseyi göresim yok su an..."

anlayan anlar..anlamayana da bosver..ihtiyac yok artik ...gecti sayilir..
gecti..sindirmesi kaldi..
yine güclü güclü atlatildi bir olay...ve sonrasinda cöktü ...

oglum 50 santimlik biyerden düstü..hepimizin gözü önünde...
hicbisey yapamadik..engelleyemedik..olacakmis olmus...Allah-u alem..
düstü..aglamadi...AGLAMADI!!
hastaneye yetistirdim..film cekildi..kafa tasi kirilmis dediler.."schädelbruch" dediler
cumartesi oldu bu...bu sabah ciktik hastaneden..cumartesinden beri hic ayrilmadim yanindan..uyudugu anlarda sigara icmeye hastane önünde ciktigim vakitler haric...
geceleri sabahlara kadar dolandim koridorlarda..Rabbime dua ettim..yalvardim..ne olur evlad acisiyla imtihan etme diye...

birde "dikkat etmeniz lazim cocuklariniza" lafi yokmu...????
ben dokuz yil önce ilk kez anne oldum ve o günden beri bir kere olsun cocuklarimdan ayri kaldigimi bilmem...

hastane arabasiyla sirenlerle diger klinige giderken oglumla...her ani aklima geldi...
ilk kucagima yatirmalari onu..
ilk adimlari..
o kadar seker rüsvet olarak verdigim halde bana israrla anne dememesi...arzu demesi :)
sonra bir sabah ansizin uyandiginda memesini cikarip..beni öpüp .."annecimm scheni cok schefiyom" demesi...kendiliginden..

öldüm sandim..canimdan can cikti sandim...

ilk kez dün...oglum uyudugu bir anda...hastahanenin bahcesine cikip..cimenim üstüne oturup...bir saatte on sigara icip..hic durmadan kiyasiya agladim...
ondan önce damla yas dahi akitamamistim...

o aletler..o beklemeler beyin kanamasi olacakmi diye...onun her sicradiginda uyku arasi uykudan sicramaktansa hic uyumama karari ...ve bitmek bilmeyen geceler...

ne diyeyim..Allah onlara tattirMAsin ayni korkulari...!!

ve yine sükürler olsun ki...Allah' im...evladimi bana bagisladi...bana onun acisini yasatmadi...cok iyi kerata..aynen yaramazliga devam...2 hafta anaokulu yasagi..park bisiklet yasagi..o kirik kendi kendine iyilescekmis..
bol bol dinlenmeli sadece..

ben? ..inan...camasir ev isi..vs vs...hersey bir yerde..HIC BIRSEY yapamiyorum...elim ayagim tutulmus sekilde..sanki kac gündür bastirdiklarimi su an birden yasiyorum...

ama onlar???? onlarin hepsi bana uzak Allah`a yakin olsunlar...

babam duydugu ayni gece koyun bulup kurban kesmis dagitmis..Allah razi olsun..
esi...sofi arkadaslarina haber salmis..dua listelerine almislar oglumu..Allah razi olsun ...
esim günde bir saat kizimla gelip gitti...
geri kalan vakitleri tamamen yanlizdik...oglum..ben ..ve dualarim..

artik gelmeseler de olur...!

cok yorgunum...