Konu: ne diyim...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.09.2006, 22:21
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 25
344 Teşekkür 254 Mesaja aldı
Allah razi olsun hepinizden ...amin
cogu dediklerinizle ben bir musibete ugrayan insanlari teselli ederdim..
kendi basima geldi ve sitem ettim bol bol degilmi ...?
söyle bir gece uyusam...su son günlerki günde bir paket sigara olayina bi son versem insh. tekrar...(aliskin degilim zaten.neden gömüldüm bu kadar icine bilmiyorum...ama tiksinti geldi artik...) yarin sabah misal herkes uyurken..kizimi okula biraktiktan sonra..tek basima uzuuuun bir yürüyüse ciksam dogada...
"normallesirim" yine insh. ..
az önce balkonda oturup..gökyüzünü izledigimde ...hayatimda ilk kez bir yildizin kaymasini gördüm (sternschnuppe nin tr cesi buydu galiba?)...
güzel bir görüntüydü...
neyse..mr`in biri.."dört gün uykusuzluk senin kafana vurmus git yat" dedi...
hakli galiba...zavalli tik konusmadi beni böyle görünce..aliskin degil..belki daha sIk dynamit olmak lazim...:)
bazen gercekten düsünüyorum...tamam sevap..Allah rizasi icin hersey ...kalbimi bilen niyetlerimi bilen yine birtek o...inanin bir iyilik yaptigimda..karsimdaki tesekkür ederim dese bile ben coook mahcup olur domates gibi cikarim...ama ne bilim..sarsiyor iste böyle olaylar arada bir..
hep "dogru sarsilir ama yikilmaz" sözü geliyor aklima ilk öfkem yatistiktan sonra..
sahi...ben aslinda yine dün öglene kadar az bucuk normaldimde..o "cocuklariniza dikkat etmelisiniz" sözü ...booooooooooooooooooooooaaah... bunu diyen cocuklari sabahtan aksama kadar sokakta kendi kendine büyüyen cocuk sahibi biri....ve en kötüsü ...akraba gibi bisey oluyor ...(kayserili kendi..tanimam etmem ) ...hayrettt bisey...kendi esleri "bunaldim" diye üc ay kocayi cocuklari birakir izine giderler tr ye..biz cocuguna sahip cikmayan anne damgasi yeriz..
cidden..ben bu annelik konusunda cok hassasim...keske cogu insanlarimiz bu kadar hassas olsa bu konuda...tr mahallesinde oturuyorum..kimse bana araba önüne kosan cocuktan...sokakta agiz burun kirilan cocuktan...bisikletle araba önünde kalan cocuktan bahsetmesin...
ama oluyor iste...mana da vermemistim aslinda...? sirf dikkatli olmalari icin..derslerinde vs daha cok ilgilenmelerini bol bol tavsiye etmistimdir..ama yine alay veya uyari olarak degil..kendi cocuklarinin iyiligi icindi bu...
neyse..bu gece bitmez ..bu gece benligim degismezde...
demekki ben ibadetlerimden uzagimki...iblis benim aklima tüm bu elestirileri sokabiliyor..(bazen cidden kendi kendime soruyorum..bu kendini kandirmak mi diye..yoksa bir ümit mi??? yoksa cidden icimden gecen mi?...mantikli yanim..gercekten bir cogunu hayatimdan cikartmak istiyor...dipten temizlik olayi...ama kalbim...kiyamiyor..merhamet ediyor...dua bile ediyor onlar icin...bu gece mantigim halay basini cekiyor...artik sinirli bile degilim galiba...ama buzdolabi kadar soguk`um...)..
sabah ola hayr ola insaAllah...ben bi son sigara daha icip (ya zehirlenirim ya zehirlenirim meselesi) ...sonra insaAllah yatayim...
benim icin dua edin insaAllah..tek istedigim huzur..biraz ferrahlik insaAllah..

not: evet jr cok iyi masaAllah...sanki dört günün acisini cikartircasina..bol bol yaramazlik yapti bugün...o hopladikca benim kalbim tekeledi...kizim on dakika parka gittide nasil korktum...oysa oglumun düstügünde hepimiz vardik..ve yine oldu...bigbrotherin dedigi gibi takdir Allah`in...amenna...kizim bana "mama..boah bist du heute paranoid" dedi ...ne zaman ögrendiyse bu sözleri yine...hastayim ben bu yavrucaklara..kendimin ve tüm yavrulara...
Rabbim hic birinin acisini göstermesin...hem pazartesinden itibaren yine ise basliyorum (günde iki saat mr baksin jr a dimi? :) ..) seksen cocuk iyi gelir benim bu dalgin kafama...bunalim munalim kalmaz insh. ...

neyse cok yazdim yine...(versuch einer eigentherapie)
Allah rahatlik versin