|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız grunburg |
|
|
|
|
sevdim seni alem-i ervah, tam doğum tarihimde yazmışsın, demek kaynayacam o tarihte
Bigün öğle arasında aldım kahvemi oturdum hastane girişinin oraya, kadının biri uzun uzun baktı uzaktan geldi yanaştı yanıma, dedi oturabilir miyim, buyrun dedim. O konuştu ben dinledim ben konuştum o dinledi derken ahbap olduk. Sordum refakatçi misiniz burda.... bana yok ben psikiyatride yatıyorum demesin mi.... beni takip ediyorlar, öldürmeye çalışıyorlar...Eyvah dedim içimden kurtul şimdi kurtulabilirsen...
Nitekim kurtulamadım da :) kadın hadi gel dolaşalım dedi, elimi tutuyor, sarılıyor, tabi herkes görüyor. Neyse sonra onun vakti doldu gitti, bizim intörn arkadaşlardan biri geldi sordu, hasta sizin neyiniz oluyor :) |
|
|
|
|
öncelikle hayirli ömürler dilerim (dogum gününmüs yanilmiyorsam..ben bunu cikarttim yazdiklarindan ..

hersey hayirlisiyla gönlünce olur insaAllah) ..
anlattigin durum bana da bir olay hatirlatti..
klinige gidiyoruz...anne cocuk kuruna gitmistim ya hani..
tirendeyiz...(alti saat yolculuk...) bircok kadin ayni tirendeyiz belirli bir duraktan sonra...bir 29 yaslarinda bir adam bindi...özürlü...sohbet etmeye calisti..cocuklarin basini oksamaya kalkisti diger kadinin...kadin cekti cocugunu...bu birseyler anlatmaya calisti...sanki konusmaya ihtiyaci vardi..
"ben normaldim..bir party den geliyordum..ickiliydim...8 metre yükseklikten düsmüsüm...sonra komadaydim uzun zaman..uyandigimda ise özürlüydüm" diyordu....özrü yürüyüsünde ellerinin durusunda ve agzinin egriliginden belli oluyordu..konustuklari da ayrica zor anlasiliyordu..
neyse bu adam kendi kendine konustu...ve sonucta gitti..
ben diger alman kadina diyorum ki..yazik herhalde konusmaya ihtiyaci vardi..
o diyorki..yoo ben hoslanmadim nedense bu tipten..igrendim...yilisIK bi hali vardi...korktum...
ben dedim..olurmu ya..yaziktir adam özürlü...
arkamizdan biri seslendi..takim elbise kravat..kusura bakmayin söze atiliyorum dedi..kulak misafiri oldumda..ona acimaniza hic mi hic gerek yok..
o genc cocuklara esrar satiyordu..ve bir kiz cocuguna pislik yapmisti son olarak tüm o pis islerden sonra...o kizin babasi onu bir köprüden itti...ve o bu duruma geldi haftalarca komada yattiktan sonra...tüm yerli gazeteler yazdi bunu..o gün bugündür...hep bu tirene biner ve gelen giden kadinlara ..en cokta cocuklu kadinlara laf atar...

<-ben aynen böyle oldum...düsünsene.ömrümde ilk kez o kadar uzak biyere gitmisim...ve esimden ayri bir yolculuk yapmisim ve ilk karsilastigim yabanci bir hasta