21 Teşekkür 16 Mesaja aldı
| Seferî Düşler Gece seferinden sabah seherine uzun bir yolculuk düşlüyorum İki tarafında yaman dağlar, Allah dedirten kara dağlar Üzerine yıldızlar düşmüş Bir adamın adı dudaklarımda, toplarken onları düşlerimde Bu sefer senden kurtulmaya gidiyorum ya da tekrar sana kavuşmaya Seni deli gibi özlememe inat sözlerimde beş para etmiyorsun Yolcunun duası kabul olurmuş ya ben hiç sana dua etmiyorum Bıktım artık, ben yine mi ağlıyorum Yine seni mi anıyorum Güneş doğmuş fark etmiyorum Seher vaktinden az sonra annem karşılıyor beni Dün gece olanlar umrumda mı sanki Az geçmiş maziden bir sahne düşlüyorum Sen yoksun o zaman Ben yine ağlıyorum, hiç öylesine Annem şiirlerimi okumuş Soruyor bunları sen mi yazdın Yoksa bi yerden mi alıntıladın Kızım neden ağlıyorsun Derdim yok anne, ben sebepsiz de ağlarım Siz uyurken ben hep şiir yazarım Gece başlar sabah bitiririm İki tarih koyarım biri başına biri sonuna Dünden bugüne Ezelle ebed arası gibidir ikisi arası mesafe Sen kafiyeye bakma anne Düşlerim kesiliyor huzursuz bir hüzünle Kulağımda sesi, acılaşmış olsa da yeri Aslında bu şiir de ona değildi Beni bu seferden çıkar anne Kurtar beni, ağlamak istemiyorum anne…..
Konu grunburg tarafından (24.09.2006 Saat 03:18 ) değiştirilmiştir..
|
| |