Konu: Kayıp Sahra
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.09.2006, 23:34
grunburg

grunburg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 13
21 Teşekkür 16 Mesaja aldı
Kayıp Sahra

Bir anlamı olmalı hayatın, belki de iki…. İkisini de açıklayamıyor, derdim dermanımdır diyemiyorum. Önce göğsümün üzeri yanıyor, sonra gözlerime çıkıyor ateş, alev alev akıyor gözlerimden… Yalnızken, duyulmazken yaklaşan ayak sesleri…… Bırakma beni Allahım derken, şimdilerde n’olur bırak beni Allahım, sınıfta kalayım diyorum. Beceremiyorum, iki anlamı birleştiremiyorum…. Ya beni evliya et ya rezil rüsva, ama beni ortada bırakma… Sadece bir saat ömrüm olduğunu bildikçe kahroluyorum, utanıyorum…
Tanımadıklarım gel diyorlar gitmiyorum, çünkü tanımıyorum; tanıdıklarım gel diyorlar gitmiyorum, çünkü tanıyorum……. Kendimi kendime davet ediyorum…………….gidemiyorum…..ne yol biliyorum ne iz…… herkes nerede, onlar ne yer ne içerler, ne konuşur neye gülerler, hangi yoldan geçmek üzereler….Sen onları nasıl mutlu ettin de Allahım beni gözyaşına boğdun……her gece, her gece……………bıktım Allahım.
Bildiğim üç buçuk dert anlatacaktım, Sana dönüyor tüm sözler… Ben Seni nasıl seviyorum, hadsizce? sevimsizce? mahfiyetle? utançla? çaresizce?...... çok? az? hiç? ya da onu da beceremiyorum? Ya Sen????????
Beni bıraksan da Seni bırakamam, elimde değil… Bana yardım etmek isteyen kulların oldu, kimini çok sevdim kimini sevmeye meylettim… Beni Sana saygıyla varan yollardan geçireceklerdi, heyecanla elimi uzattım, geri çektim, elimi çektiler geri çekildim, kimi sövdü kaçtım, kimi sevdi kaçtım…. Azıksız kafama buyruk çıktım yola ve işte bak kalakaldım. Karanlıklar, kurtlar kuşlar değil korkum, Sen çekmemiş olsaydın nurunu yolumdan ben hiç ayaz bilmezdim….. Bana Sensizlik cezasını verirsen Sana hiçbir şey veremem, bana Seni verirsen Sana Seni veririm……
Sen o kullarından razı ol, söyle onlara ben kayıp sahranın kayıp köşesindeyim, gelmeye çabalamasın hiç kimse….
Sen o Cemalini bana ters dönsen de Sensizlik diyarının olmadığına yemin ederim, ben her yerde Seni bulur ve Seni ne şekilde olursa olsun severim…
Sen sevsen de sevmesen de………….
Ben anlamadım ne biri ne ikiyi, gayrı hayatımın anlamı olmayıversin… Boşadım hayatı benden, boşa tümünü Sen de benden……Madem bir saat imiş bu rüya, hesaptan çıkarıyorum gelecek dakikayı ve saniyeyi, ve bir an’da Seninle yaşıyorum……
grunburg isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla