Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.09.2006, 00:27
Lal_oldu

Lal_oldu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Bir önerim olacak

Merhaba Arkadaşlar;

İki gün önce iş yoğunluğumdan dolayı kısa zamanlı bir giriş yapmıştım. Bir arkadaşın DİN-SİYASET / EKONOMİ-SAĞLIK bölümüne yazdığı yazıyı destekler nitelikte bir yazıda ben yazmıştım! Şuan ne konu var nede yazdıklarım....

Yazdığım yazıda küfür (mümkün değil olamaz), hakaret, aşağılama yada kasıtlı olarak provakosyon yoktu! Bu konuda yazdıklarımın arkasındayım. Neden yazımın silindiğini hala anlamış değilim? Bu konuda bana yardımcı olacak bir açıklama rica ediyorum.

Moderatör arkadaşlarıma özel mesaj atmak istedim ama henüz 16 mesajım dolmamış :( bu nedenlede sorunumu burada paylaşmak istedim.

Benim önerim, yazılan yazıda ortaya çıkan bir rahatsızlık varsa, yazının sahibine bir özel mesaj ile düzeltme yada silme teklifinin yapılmasıdır. Bu anlamda da belli bir süre verilir 24 saat, 48 saat gibi! Hatta bu uyarıdan sonrada üyenin alenen bu konuda özür dilemside istenmelidir. Bence en yazpıcı ve doğru paylaşım budur.

Eğer hatalı bir yazı yazmış isem ki olmadığına eminim, yazımın silinmesinden ziyade böyle bir uyarı ile muhatap kalmayı tercih ederdim.

Ancak, sorgusuz ve sualsiz silinen yazımın verdiği mesaj "hadi ya, sen ne anlarsın; benim işime gelmesse silerim, yanlışı doğruyu ben bilirim" tarzında bir durumdur ki, bu nedenle moderatör arkadaşlarımı buradan kınıyorum!

...
Lal_oldu isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla