Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.10.2006, 08:27
serra

serra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
böyle bir açıklama için teşekkür ediyorum.biz müslümanız ve hiç bir din kardeşimizin arkasından konuşup hatta hakaret edip.ve hatta beddua edip bize yakışmayan bir halete girmemiz çok üzüyo beni.inanın bu bir oyun bir tuzak ve bizim müslüman kardeşlerimiz bu oyuna geliyolar.yapmayın abilerim ablalarım vallahi günah billahi günah...ben kendimi bütün kardeşlerime yakın buluyorum...

ayrıca atladığımız kaydırılmış bir konu var.müsadenizle fethullah gülenin kitapları vaazlarından derlenen kitaplardır.konuşmalarından derleniyor.şimdi hepimiz okuduklarımızdan etkileniriz ve günlük hayatımızda kullanırız bu bilgileri...böyle düşünün...biraz hüsnü zann ne olurr...allah için...yapılan hizmetler için...dünyanın her tarafına allah için hicret edenler var zor şartlarda görev yapanlar var...gurbeti en iyi sizler bilirsiniz df'liler...

anadan,babadan,yardan,vatandan ayrı allah için karın tokluğuna afrikada bilinmedik yerlerde hizmet edenler var...samimi niyetler var saygı duyun dua edin ne olur...destek olun demiyorum beddua etmeyin nefret etmeyin kin beslemeyin.hizmete bişiy olcağından değil.olan sizlere olur size zarar verir...

çünki hepimiz iyi biliriz.öfke kin kalbi bitirir...

haddim olmadan bişiyler yazdım.af buyrun...ukelalık olarak addetmeyin hakkınızı helal ediniz...mazur görünüz kardeşinizi...
serra isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla