Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.10.2006, 17:59
Sivaslipasa
Yar Muhammed

Sivaslipasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız el-EMIN
Esselamu Aleykum..

Degerli Kardeslerim 1 saat evvel Camiden Oglum ile geliyordum..kavsaktan saga saptiktan sonra uzakta olan bir araba birden benim Arabanin Tamponuna yaklasarak sellektör yaparak korna caldi..El Kol Hareketleri felan..Arabayi süren Erkek yanindada bir Kadin vardi..

sonra ben yavasladim Adam beni gecti ben olayi anlamaya calisirken Yolun ortasinda aniden fren yapti ve durdu..bende tabi durdum..sonra Alman Adam Arabadan indi..bende indim..

Ben Adamin gelmesini beklerken bir yandanda ne yaptigini soruyordum (Almanyada sellektor ve korna yaparak) Insanlari Trafikte zora sokmak yasak..Tabi Adam üzerime gelmeye devam eti..geldi ve beni Itekledi..

Bunun Üzerine ben Adami uyarmaya devam ettim..sonra gözüm Ogluma geldi ve Agladigini gördüm..sonra Adami bogazindan yakaladim ve arabaya yapistirdim..buarada herkes izliyordu..sen ne bicim erkeksin dedim..sana cocuk korkuyor diyorum neden durmuyorsun dedim...sonra biraktim..sonra bu mirildana mirildana Arabasina bindi ve cekip gitti.
Bende sonra Arabaya binip Polise gittim..orada Anzeige yaptim..

Wegen Nötigung auf der Strassenverkehr und Körper Verletzung..Bilalide korktugundan dolayi yarin Doktora götürmeyi düsünüyorum..kendimde gidecegim.
Alman Kanunlarina göre bu Adamin canini Baska Nasil yakabilirim ?

Türkler hep haksizliga ugratilir deniliyor..simdi bakalim bu dogrulanacakmi.

Varsa Öneriniz Lütfen yazin..

muhabbetle

abicim öncelikle gecmis olsun eline saglik adami yapistirmissin ama az etmisin bide burnunu yamultsaydin neyse abi kanunen baska türlü canini acitamassin ama dersen ki bilal cok korktu onun icin bana havale edeceksin bak nasil cani aciyor

vesselam

not:Aslan Bilal e Selam