| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız el-EMIN | | | |
| 313..?
Daha DÜN Cübbeli hakkinda yazilar yazan bu HÜRRIYET Gazetesine Ates Püskürüyordun..Müslümana Iftira atiyor diye..Burada Müslümanlara culaniyordun Hürriyete inaniyorsunuz diye..ve Cübbeli sonra cikti Hata yaptigini söyledi olay kapandi..
Simdi senin bu Yorumun Gayri samimi olarak yansiyor..yani bu nedemek ?
Hürriyet senin isine geldiklerini kötülerse Küffardan sevmediklerini kötülerse Dindarmi ve güvenilirmi oluyor ne ?
Ne Adamsin anlamadim.. | |
| | |
Olayi istedigin gibi yorumlama, ben ne dedim? Hocanin bir hatasi varsa ehli olan kisiler (hocalar) ortaya koyar, yanlissa yanlistir.
Lakin, birilerinin gizli ayibini agza almak müslüman isi midir?
Ve Cübbeli hatasini kabul etmis diyorsun, peki ne dedi? Fetvayla degil takvayla haraket etmem gerekirdi dedi. Yani haram mi islemis oluyor?
Bunlar da bi yana bu a.gül denilen siyonist usagina ne oluyor? O kimki hocayi elestiriyor? Adamin su sacma sapan yazisina bir bak yaahu, resmen prim kazanmaya calisyor, siyaset yapiyor!
Hata kimden gelirse gelsin hatadir, bu sözü der ve arkasinda dururum, lakin böyle pireyi deve yapmak, bos islerle mesgul olmak uygun degil! Neden Irak ta hergün ölenler bu müslümanlarin derdi olmuyor da, bunlar oluyor?
Eger siz bu islerden raziysaniz sizin bileceginiz is, selametle...