Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.10.2006, 21:30
Salah ad-Din
Müslümanlar el ele ,Filistin icin!

Salah ad-Din - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 60
130 Teşekkür 74 Mesaja aldı
Islam devleti (osmanliyi kast ediyorum), Din, Namus, Seref ve topragimizin bagimsizligi ve düsmandan kurtulusun günün adi neden sonra devrim edilmis ve batidan ithal edilmis Insanoglunun akil ürünü olan Cumhuriyet Bayrami konmus?

Bu Düsmandan kurtulma gününün adi neden sonradan gelen bir sistemin adi verilmis?

Bizler ,atalarimiz ve garip aziz Milletim düsmani vatanindan yok etmek ve dinini ve ozaman mevcut olan devletini korumak icin seferbirlik olmuslar, hicbir zaman Cumhuriyet icin sehitlerimiz ozamanlar can vermemis! Canlarini ozamanki mevcut olan Sistem ,Millet, Toprak ve Vatan icin vermisler yani kisaca Hilafet icin.

Düsmandan kurtuldugumuz gün icin savasanlarin ve bütün sehidleri anarak ruhlarina fatiha okuyorum. Rabbim sizlerden razi olsun ey kahraman Milletimin sehidleri, sonradan gelenlerden ve olusanlardan sizler sorumlu degilsiniz fakat bizler sorumluyuz.

Hepiniz birden Allah'ın ipine (İslâm'a) sarılın, asla ayrılmayın, (Âli İmrân, 3/103)
Salah ad-Din isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla