Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.10.2006, 22:02
_313_

_313_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
8 Teşekkür 8 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız asik prens
Mesajı göster
su anda saskin saskin bakiyorum ve anlamaya calisiyorum ama anlayamiyorum. bir türk vatandasi bunu nasil öne sürebilir ???
sen acaba ne yazdiginin farkindamisin ? kürt kardeslerimizi ezerek yazmmissin, eger bunu iddia edersen vay geldi halimize derim. yaptigin is cok yanlis bilmiyorum farkindamisin. zegodayi "Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun" diye bir baslik acmis sen tutmus kürt kardeslerimizin ezilmesinden bahsediyorsun. affedersin ama su asamada konuyu tabiri caiz ise lastik gibi uzatmissin. olaylar yine baska yöne gitmez ise iyi yani.

Yooo kardesim konuyu gecistirme, ben laf olsun diye türke kürde araba kardes demyiorum, onlar benim kardesim, yazik degil mi, kürdü elin haini daga kacirsin, indirmek icin türk ciksin daga? Bizi bize kirdiran bugünkü terörün temelleri taa o zaman atilmistir!

Ama neyse sahsen bildiklerimi beyan ettim, isteyen kutlamalara istedigi gibi devam edebilir, zaten kimseyi zorlamis degiliz...

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

_313_ isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla