Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.10.2006, 01:58
mus'ab

mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Red face Yardim...! :-(

es-selamun aleyküm..

benim bir sorunum oldu.. yaklaşık 6-7 ay önce LG50 Express marka notbook aldım... aldığım yere ekran kartı ve rem konusunda özellikle vurgu yaptım..ekran kartı 128 mb paylaşımsız ve rem 512 olsun dedim...ve bu lg marka notbook u aldım..

aldıktan sonra bi arkadaşım bana dedi ki.."senin ekran kartın 32 mb mı"..bende hayır 128 dedim..ama burda 32 yazıo dedi.. gerçekten bağdaştırıcıdan baktık ki 32 yazıo...ama pc nin perfonmansı idare eder...acaba diyorum gerçekten 32 mb mı..yada paylaşımlı mı ..böyle olsa performansı düşük olmaz mı?

çok moralimi bozdu..aldığım yer bide tanıdığımız yer.. acaba diyorum ekran kartının markasını versem bilen arkadaşlar olurmu..ben internetten baktım fakat brşeye ulaşamadım..ben yinede yazayım bilen arkadaşlar varsa söylerlerse çok sevinirim..selametle..

ekran kartı: ATİ RADEON XPRESS 200M ......

birde REM olarak 480 yazıo..bunuda sorduğumda bana "geri kalanı windows kullanıyor" dediler..belki yardımcı olur die yazdım..