Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.10.2006, 02:22
mus'ab

mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Red face

ilginç..kız kardeşim yoktu..taki 6 yıl önceye kadar..şuan küçük, bişi yapamıo..ama büyüyecek illaki (biiznillah) işte o zaman görürüz... gerçi şimdiden kızdırıo beni....ama bir bakışım yetio..ehe.. beni çok sever ama ençokta benden korkar..zamanında bir bakış attım aşkıma, artık bir baktığımda oturuyo hemen ..geçenlerde annem diyoki "dilara hadi oyuncaklarını topla" bizim dilara hiçç..sanki annem duvara sölüyo.. annem dayanamadı "ferid dilara'ya bişey de" dedi.. dilara'ya bi baktım..dilara aynen şöyle.."tamam abi yaaaa"... Allahım(CC) yaa; gülermisin ağlarmısın... ama herşey bi tarafa kız kardeşinin olması çok güzel bişeymiş..Rabbime şükürler olsun.. dabi meyvesini ilerde yicez... çaylar, yemekler, pastalar...... şimdi küçük daha..bide anasınıfına yazdırdık..ingilizce dersleri varmış..5 e kadar sayıyo..ama nasıl sayıyo bide bana sorun..van, tu, tirt, fort, fayf ...